Sıfır dobloda bize neresi indirim yapıyor

İlhan68aksaray

Saygın Üye
Adı
ilhan
Modeli
Renk
Bordo
arkadaşlar doblomu satmaya karar verdim şu anda da ilanda var. Benim sormak istediğim ilk önce sıfır doblo almaya niyetlendik bize özel indirim yapan yer varmı kendi ilimde aksaraydaki bayiden fiyat aldım başka yerleride araştırmak istiyorum aracımı satınca inşallah sıfır doblo alacağız.

başkanım hakkınızda hayırlısı olsun sponsorumuz gürses oto ile bi görüşün derim

İstanbulda gökerden aşağı fiyat veren yer tanımam ben. Adamlar sürümden kazanıyor.

Aralik ayinda 1.6 metalik renk premio plus 55.500 aldim Ary otodan.

Fiat ile bu yıl yaptığımız toplantı sonucu geçen yıl yaptığımız teamdoblo ya özel 1000 indirim olayını bu yıl da yapacağız inşallah.

şunu belirtmek isterim ki mesela Ankara'da böyle yapıyoruz. Sıfır d4 alacak arkadaşımıza git her yerden fiyat al sonra bize gel diyoruz.
Sonra bu fiyat ile Ankara Oto dan Kavaklıdere Oto üzerinden yeni fiyat alıp satışını gerçekleşiriyoruz. Üyemiz bu şekilde kafası rahat kazançlı çıkmış oluyor.

@yunus0635
Teşekkür ederim yunus başkan yarın inşallah gürses otoyla bi görüşeyim inşallah güzel bi indirim yapar bende bi D4 sahibi olurum.

@Sezgin Tok
Sezgin kardeş oraylada görüşüyüm uygun olursa istanbulda olur neden olmasın. Yeterki uygun olsun sonuçta bütce meselesi

inşallah başkanım

@İlhan68aksaray
Abi pazarlığı sağlam yap gökerle inşallah anlaşırsın. İstanbul da sponsorların vermediği servis fiyatını göker veriyor 😀

@Sezgin Tok
Bi araştıralım bakalım nasıl bi fiyat aralığı çıkacak

Takipteyim. 1,6 105 hp premio almayı düşünüyorum. 18.000 18 ay 0 faiz var ama araç kaça alınır araştırmak lazım.

18000 tl 18 ay ticari için dediler. şahıs adına 18000 tl 15 ay sıfır faizle veriyorlar.

Arkadaşlar sırasıyla bayileri arayın fiyat alın. Her bayi farklı bir fiyat verir. Sonradan ben başka bayiden şu fiyatı aldım deyin ama bayinin adını söylemeyin illaki sizin istediğiniz fiyatlara yaklaşacaklardır. Sakın acele etmeyin ısrarcı olun kesin alacakmış gibi konuşun karşınızdakini bu arabayı alacakmış gibi ama daha uygun fiyatı aradığınızı bildirin

@mustafayuksellll
Hayırlı olsun güle güle kullan

Back