Seyir Halindeyken Motor Stop ediyo

casimm27

Yeni Üye
Arkadaşlar 2003 1.9 JTD ccrgo doblom ile yolda seyir halindeyken araç stop ediyo bide eklemek istediğim aracı ilk çalıştırdığımda yakıt sisteminde su olduğunu gösteren bir ışık yanıp sönüyor yardımcı olursanı sevinirim*no*

mazot filtresini değişin, o su mazot filtresinde birikiyor

mazot filtresinin altında su boşaltma yeri var.oradan bir boşaltın bakalım ve mazot aldığınız bayiyide değiştirin bir an evvel.

geçmiş olsun hatırladığım kadarıyla araç çalıştıktan sonra ikaz sönüyorsa normal olması gerekiyor..

bencede aynı yerden mazot almayın derim

yıllaaar önce bizim 90 model ford minibüste olmuştu bu olay, yaklaşık 500 metrede bire kadar da sıklaşmıştı, osmancık'da usta enjektörlere giriş yerlerinden rekorları gevşetip havasını almıştı.
daha farklı yorumlar da gelecektir.
geçmiş olsun.

ha, bir de seyir halinde stop ettiğinde aracı vurdurarak çalıştırmayın. bunun zararınıda abilerimiz en iyi şekilde açıklayacaktır.

bence de mazot.

Çok teşekkür ederim filtreyi değiştiricem tekrarlarsa aynı sorunu servis amcaya gideriz artık

Yok vurdurma yapmıyorum boşa alıp yol kenarına geçip çalıştırmak zorunda kalıyorum her zaman

Giderken stop ettiğinde aracınızı tekrar çalıştırmak zaman alıyor mu..Yoksa tek marşla iş hololuyor mu? Şunun için soruyorum, benim aracımda da belli aralıklarla 3 - 4 ayda bir böyle stop etme var, ama araç hemen çalışmıyor, arızaya geçiyor, marş bassada motor çalışmıyor.. ve 10 - 15 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi çalışıyor..Bana söylenen beyin arızası olduğu..Tam arıza anında cihaza bağlanması gerektiği..Şu ana kadar böyle devam ediyorum..

geçmiş olsun.baki abi el atar şimdi.

geçmiş olsun cengiz abi. sıkıntılı bir durum. araba eskiyince derdi bitmiyo. fazla eskitmeden yenilemek lazım. ama işte hep imkansızlık 🙂

nayman senin sıkıntınla ilgili bi konu aç ilgilenelim...

casim sende mazot filtresini bi değiştir,düzelmezse tekrar değerlendirelim.

aynı aractan bndede var 1.9 jtd aracın bakımını yaparken mazot filitresini değiştrdim ustayya iyisini taktırdım fakat arac yakıtı fazlalaştırdı sonra seyir halindeyken stop etmeye başladı sonra orjinal filtre aldım taktırdım daha ucuz muş düzeldi hiç birr sorun yok sende bi, bak

Back