SESİN KAYNAĞINI BULAMADIM. USTALARDA DAHİL ....

Salıncak burcunda sıkıntı olduğunda komple mi değiştireceğiz? Bu parçalar sürekli sıkıntı çıkarır mı?

direksiyon kutusuna ne diyorsun alttaki kutuya.....

Onu kontrol ediyo zaten genetik problemi Rot rotil Salıncak takımı değiştiriyolar

@HARUN01
Fazla cukurlara girmemeyi kasislerde yavaşlamayı öneriyo servis

@yunus0635
Bizim yollarda kasisten çukurdan kaçmak çok zor 🙂 Artık dikkat edeceğiz. Teşekkürler.

kutuya baktıracaz mı kim bakacak 😀

Yahu sen zaten servise çekince gerekli kontroller yapılıyor sıkma canını bukadar

bizim burda arabanın başında durmasan vida sıkmıyorlar vida 😀

Ozaman bol bol bahşiş dağıtacan gibi gözüküyor

@yunus0635
Aynen katılıyorum doblonun kronik sorunu salıncak ve rotiller özellikle kışın sıkıntı cok km yapıyorsan her sene degiştirmek zorundasın

@Alirüzgar
Valla ali kardeşim değiştirelim de güven vermiyor ustalarının onlar degisecek yine ses devam edeck ayar olacam bende

geçenlerde buna benzer bir ses bendede oldu araç d2 bilemiyorum sizin modellerde varmı ön amortisör içerisinde tozu silen bir parça var takoz ona baktırın bendede buna benzer bir ses vardı o takoz biraz yıprandığı için yukarı aşağı fazla hareket ediyordu ve buna benzer bir ses çıkarıyordu usta araya lastik bir parça koydu ve bunlarda çok oluyor abi demişti.

@yunus0635
o daha iyiymiş.yakmasın diye de araçlara binmedik mi hiç sıkıntı kalmaz.

@Alirüzgar
ben buna katılmıyorum.belki benim şansımadır.d1 de 120,000 i geçmiştim değiştirdiğimde ve çok kötü yollarda kullanmama rağmen.d3 üm ise 62,000 e yaklaştı şimdilik sıkıntı yok Allah'a şükür.

@CaN KaFe
rot balansçıya gidin daha garanti.hiç bir şey demeyin sadece bir kontrol ediverin sıkıntı varmı yokmu kontrol amaçlı geldim deyin.bakalım ne diyecekler.

Merhaba degerli kardeslerim o ses amasor bilyalarini degistir yolluna devam etsin. Benim kadr cukur yollara giremezsib ben meslek asansor olduğu icin hep insatlardayiz ve agir malzeme tasiyoruz. D3 vd4 ayni seyi yasadim gidim degstrdim duzeldi on takima gerek yok. Direksiyon kutusunada. Sevrise gitceksen firat oto topkapi yada gürses esenlere git abi yok usta ariyom diyorsan ezgi oto ikitelli selamimi syle yapar

sorun çözüldü arkadaşlar salıncaklar değişti. söktürmüşken rot mili rot başı z rotlarıda değiştirdim kaymak gibi oldu desem yeri var aynı porblemleri yaşayan arkadaşalr varsa bu işin en büyük kaynağı salıncak bilginize ilgi ve alakanız için tşk ederim... Allah tekerimize taş değdirmesin.

@CaN KaFe
Geçmiş olsun bu arızaları kış sonuna kadar erteleye bilirseniz daha iyi oşur tabi çok yıprandıysa yapacak bişey yok kışın soguktan dolayı lastik burçlar daha hassas oluyor dikkatli kullansakda çabuk bozuluyor güle güle kullanın

Back