SESİN KAYNAĞINI BULAMADIM. USTALARDA DAHİL ....

CaN KaFe

Azimli Üye
Adı
Deniz Er
Meslek
Esnaf-Müzisyen
Modeli
Renk
Mistik gri
öncelikle slmlar arkadaşlar bu kasislerden geçerken ve bozuk yollarda videodaki ses musallat oldu özellikle daha çok soğuk havalarda ve 5 km gidene kadar fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim..... tşkler video aşağıda..... son 5 saniyede hendeğe girince gelen sese bakarmısınız..... cevaplarınızı bekliyorum.....

konu güncel.....

Amortisör burçlarına ve takozlara baktır ve ayrıca profil avatar yüklemeni rica ederiz

Rotlarda çok önemli

@CaN KaFe aracı göstermedinmi hiç servise bu konuyla ilgili

gösterdim yunus kardeş orayı yağladılar burayı yağladılar filan filan tam güvenemiyorum en son salıncak dediler .... bilmiyorum kararsızım burda tek servis var karamandayım ben.....

Tamam doğru aynısını ben maxide yaşadım Rot rotil sağ sol salıngac takımı değişti canavar gibi oldu.

başka bir ustaya gösterdim direksiyon kutusunda da sıkıntı var dedi....

Hayır canım alakası yok

valla usta araya levye soktu direksiyon kutusunda boşluk var dedi bende çözmedim salıncagı anlarım ama direksiyon kutusu ne alaka hiç bir sorun yaşamadım direksiyonla ilgili....

Salıncakla alakalı olabilir bundan önceki aracım golftü onunda altından çukura girince ses geliyordu salıncak burçları değişti ses kesilmişti.

Avatar oluşturduğun için teşekkürler.fotolara dikkatli bak boşluk var rotillerde
20151208_182302.jpg
20151208_182159.jpg

zannedersem salıncak burçları değişmiyor komple değişiyor öyle dediler......

Aynen öyle 365tl verdim 2014te

salıncak tanesi 90-100 lira arası opar ....... z rotlar 40 lira civarı tanesi rotileri bilmiyorum kaç parçadan oluşuyor... ön düzen söktürmüşken hangi parçaları değişmesi gerek 😀

Resimde gördüklerin

Ben dışarı yaptırmak istemem servisle çalışıyorum

rotilere ve z rotlarına değiştirmeye gerek var mı resimdekiler salıncak

Tamam işte servis onlarıda komple takım değiştiriyor

Back