Doblo ses tesisatı

ozkankrk97

Yeni Üye
Doblo
Adı
özkan kırkıkoğlu
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.9 Jtd
2003 doblo d1 aracıma teyp montajı yaptım ve ön göğüsteki hoparlörü sorunsuz şekilde bağladım ancak bagajda ve kapıda hoparlör yok acaba ses tesisatı bagaja veya kapılara ulaşıyor mu? teybin arkasından 4 hoparlör bağlantı kablosu vardı ve ben hepsinin bağlantısını gerçekleştirdim, acaba geriye kalan 2 hoparlör elektrik hattı ön kapılarda mı yoksa bagajda mı?

Bende d1 2005 var. Orj olarak 6 hoparlör var. 2 on gogus 2 kapı 2 bagaj arka cam kenarlarında. On 2 kapı ile göğüsler aynı hattan alınmış.

Tesisat var mı bilmiyorum açıp bakmak gerek. Bagajda ki kolay. Tirnaklari var.

bagajda baktığımda soket görmüştüm ancak hoparlör bağladığımda çalışmadı ve soket sadece sağ tarafta vardı

bagajda baktığımda soket görmüştüm ancak hoparlör bağladığımda çalışmadı ve soket sadece sağ tarafta vardı
Arkadaşlar multimedya kendiliğinden kapanıp açılıyor.sorunu ne olabilir acaba.

Orjinalde goguslugun alt tarafinda sağda kaplamanin altinda hoparlor dagilim yeri vardir. Oralari kontrol et. Arkaya giden kablo varmi, yokmu.

Orjinalde goguslugun alt tarafinda sağda kaplamanin altinda hoparlor dagilim yeri vardir. Oralari kontrol et. Arkaya giden kablo varmi, yokmu.
Sonradan takılma nakamachi 2014 takildi yazilimla alakalı olabilifmi acaba.resetliyorum yine ayni.

D1 doblo boş paket ise sadece önlerde hoperlör çıkışı var
Arkaya hoperlör takmak isterseniz kablo çekilmesi gerekir

Back