Ses sistemi

Senin kapıda da var öyleyse ? benim garipte sadece iki hoparlör vardı. İki de bagaja ekledim öyle takılıyoruz. Çok ses ile de işim yok ama fiorino dan buna binince bariz belli oluyor kötü ses sistemi ?

Toprağım iki ön göğüste 10cm lik , 2 kapıda 16 cm lik , 2 bagajda şapkalık köşelerde 4x6 lık var. Yeniliycem inş bir kendime geleyim de 🙂 Şimdilik idare edecem durumlar malum.

İnş kolaylıklar dilerim

S a hoparlörlerim geldi ve montaji yaptim kestim yuvarlak şekilde güzelde oturdu 13 cm pioner kaliteli oldu tavsiye ederim yapmak isteyene fotolari attim tozlu biraz silmedim daha ama kesinlikle uygun oldu yani yapmak isteyene başarilar dilerim

Dosyalar

• Screenshot_20200418-000450.jpg
    Screenshot_20200418-000450.jpg
    66,2 KB · Okunma: 49
  • Screenshot_20200418-000509.jpg
    Screenshot_20200418-000509.jpg
    84,1 KB · Okunma: 48
Arkadaşlar ben Vibe marka höpörlör kullanıyorum memnunum tavsiye ederim ama arkadaşların dediği gibi kıstas birazda teyp

S a hoparlörlerim geldi ve montaji yaptim kestim yuvarlak şekilde güzelde oturdu 13 cm pioner kaliteli oldu tavsiye ederim yapmak isteyene fotolari attim tozlu biraz silmedim daha ama kesinlikle uygun oldu yani yapmak isteyene başarilar dilerim
Ses kalitesi nasıl oldu?

Abi o ovale gore cok kaliteli

Çok kolay montaji

Eline sağlık. Güle güle kullan. Bize de fikr oldu. Ses de iyiyse ne güzel🙂

Pioneer toprağım. Onceki sayfada linkleri paylaşmıştım. O seriden 13cm lik.

S a montajlari yaptirdim kapilara 16 lik goguse 10 luk bagaja 13luk pioner suan cok guzel oldu ve tatmin edici gercekten bu sekilde tavsiye ederim

S a montajlari yaptirdim kapilara 16 lik goguse 10 luk bagaja 13luk pioner suan cok guzel oldu ve tatmin edici gercekten bu sekilde tavsiye ederim

Güle güle kullanın. A.selam. Darısı başımıza 🙂

Başarilar dilerim sogolun

S.a kendi aracıma yapmış olduğum sistemi paylaşmak istedim , belki başkasına ilham verir.
Elimde eskiden kalma Creative 2+1 ses sistemi vardı , acaba arabaya olmazmı dedim ! Denedik 12vdc arabanın voltajı ile çalıştı.
Sonra çakmaklıkdan eneji aldım arka hoparlerlerden ses sinyali bu sinyali bi cihaza girdik (anfi düzenleyici diyelim) bağladık çalıştı .
Gayet makulde sesi var, Tesisatı görmeyen / bilmeyen biri sesin bundan geldiği anlayamıyor 🙂
Daha sonraki yıllarda Bass ı şöför koltuğunun altına aldım tam da girdi . Ufak hoporler lerde akdaki orjinal yerlere tam girdi . Şimdi hiç birşey belli değil tamamen orj duruyor .
Bendeki teyip orjinal hoporlörün üzerindeki ses ayarını orta düzeyde ayarladım / bıraktım diğer ayarı teyibin üzerinden yapıyorum . Teyibin menüsünde ön / arka ses şiddetini ayarlayan yer var . O menüden isteğe göre ayarlanabiliyor .

Dosyalar

• ses sistemi.jpg
    ses sistemi.jpg
    233,9 KB · Okunma: 44
  • ses.jpg
    ses.jpg
    16,9 KB · Okunma: 41
Öncelikle selamın aleyküm aracın arka hoparlör patlak onu nasıl iptal edebilirim ? Şimdiden teşekkürler ?

Öncelikle selamın aleyküm aracın arka hoparlör patlak onu nasıl iptal edebilirim ? Şimdiden teşekkürler ?
Ve aleyküm selam. Söküp kablosunu çıkarabilirsiniz.

Bugün dediğinizi yaptım hoparlör Alıcam ama neye göre alıcam şimdiden teşekkürler
Hocam hoparlörden pek anlamam. Arkadaşlar genelde pıoner markadan memnunlar ama teypte önemli derler bana ses çıksın yetiyor.?

Hocam hoparlörden pek anlamam. Arkadaşlar genelde pıoner markadan memnunlar ama teypte önemli derler bana ses çıksın yetiyor.?
Eywallah abim yardımcı olduğun için teşekkür ederim ☺️

Back