Ses sistemi

Adem gcck

Daimi Üye
Doblo
Adı
Adem
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2006
Merhaba malum doblolarda ön kapı kolonlardan ses alınmıyor sesi iyileştirmek için neler yapılabılır degerli bilgilerinize ihtiyacim var

Eskimiştir artık 13 cm diye biliyorum pioneerin güzel kolonlari var 100 120 tl arası o idare eder...

İlk önce kesinlikle teyp değişmeli ne kolon alırsanız alın teyip değişmeden gostericegi etki minimum tecrübe ile sabit

D1 de konsol dakiler 10 cm ,kapidakiler 16 cm , bagaj kenarlardakiler 4"x6" oval. Bemde teyp i yeniledim , hoparlör ler sırada.

Kapıya yalıtım yapmak lazım. Titreşimleri azaltmak gerek. Yapışkanlı izolasyon malz. Var . Kapi dosmesini söküp yapablirsiniz.

Yapsak bile gene alamayız dırek koltuğa vuruyo

Konsolda 16 lık yer olsaydı süper olrdu alırdı pionerr lokum

Yapsak bile gene alamayız dırek koltuğa vuruyo

katılıyorum. ama hoparlör iyi olsa gene fark eder.. oraya koy 2 tane 16lık pioneer yada sony at ben öyle yapıcam.
(link)

teybim pioneer zaten.

bagaja pandizot üstü kutu kasa yaptırıcam. 2x 6"-9" oval koyucam.
(link)

konsola da ya twitter yada 2x10 luk takıcam.
(link)
(link)

fiyatlar uygun. şimdilik anfi yi erteledim. durum göre 300 400 liralık birşey alırım.

Hoparlörler 450-550 arası tutuyor.

// Şuan orjinal hoparlörler var. İdare ediyor. Ses 40dan sonra bozuluyor. Eskimiş hoparlörler. Bagajdakiler yırtık tamir ettim ama nafile 🙂 arada cırlıyor. videosunu atarım..

Bu hoparlorleri değiştirmek istiyorum buraya uyan hangi hoparlorleri onerirsiniz yardimci olurmusunuz 13 cm pioneer
olurmu veya nasil olur

Dosyalar

• 20200411_130748.jpg
    20200411_130748.jpg
    1,1 MB · Okunma: 135
Son düzenleme:
Kardeşim orası bende de aynı. 4"(inç) x 6"(inç) hoparlör oluyor oraya. Piyasa da 4x6 oval diyorlar. Pek çeşit yok ve pahalı. Yuvayı buyutsek çok ugrastrır ve en fazla 13 lük girer herhalde ama bence değmez. Orayı iptal ettiğimizi düşünüp. Ordan kabloları uzatıp padizot üstüne 2 tane 6" x 9" oval konulabilir. Daha yararlı olur herhalde. Ben öyle yapmayı planlıyorum. Yada hoparlör kasası yapıyorlar tam hoparlöre göre. Kablo uzatıp onlar baglanabilir.

(link)

(link)

Yinede oraya olacaklara örnekleri attım.

Evet oyleden guzel olur ama bnm pandizotum yok kesecem artik burya 13 on kapilarada 16 lik pioner sipariş verdim göğüstekiler pioner 10 cm bakalim yeterli olcakmi

Yap bakalım bekliyoruz görüntüleri bize de fikir verirsin... hayırlısı olsun..

Yap bakalım bekliyoruz görüntüleri bize de fikir verirsin... hayırlısı olsun..
Fiorino da çok güzel ses var. Bizim Doblolar çok kötü. Fiorinonun farkı hoparlör mü ? teyp mi ? küçük kapıdaki hoparlör mu bilemedim.
Arazide falan sesi full açıyoruz sanki düğün dernek yeri gibi ses veriyor namussuz ?

Toprağım teybi pioneer yaptım baya farketti. Hoparlör ler kagit giris seviyesi.. idare edioz.. alicam yakında.. sağlam bir sistem yapicam.

Aslında benimkinde 6 hop. Var. Orj. Çoğunda öyledir zaten .. Eski arabama göre O bile gümbür gümbür de .. yırtık filan oluyor yılların hasarı.. ses bozuluyor. 🙂 fazla acamiom

Evt orjinallerden sen alinmiyor duzgun bnm bagajlar yirtilmiş cizirti yapiodu hoparlorleri bekliyom kestim bi tarafi bi 13 cm hoparlore gore uyuyo hafif ayarla guzel olur ama dediginiz gibi doblolarda kaliteli verim alinmiyor

Benim hoşuma gitmeyen tek şey göğüse küçücük hoparlor yeri yapmişlar bnm onlar pioner ama 13 lük gibi 16 lik gibi ses vermiyo fazla verim olmuyo bklm hayirlisi

Toprağım teybi pioneer yaptım baya farketti. Hoparlör ler kagit giris seviyesi.. idare edioz.. alicam yakında.. sağlam bir sistem yapicam.

Aslında benimkinde 6 hop. Var. Orj. Çoğunda öyledir zaten .. Eski arabama göre O bile gümbür gümbür de .. yırtık filan oluyor yılların hasarı.. ses bozuluyor. 🙂 fazla acamiom
Senin kapıda da var öyleyse ? benim garipte sadece iki hoparlör vardı. İki de bagaja ekledim öyle takılıyoruz. Çok ses ile de işim yok ama fiorino dan buna binince bariz belli oluyor kötü ses sistemi ?

Sizinkinde yokmu kapılarda

Hoğarlör iyi olunca kapılardan alınıyor mu

Ben orjinalleri söktürp 100 liralik markasız bişey taktırdıydım düzgün ses yok

Back