Ses sistemi yaptık ama fiyat pahalı geldi

Tekrardan merhabalar. Biz ses sistemi için ufak çaplı bir şeyler yaptık ama fiyat bana göre biraz fazla geldi. Tam markalarını veremeyeceğim ama kullanılanlar şöyle: MGAudio amfi(200 tl), ikinci el DD boofer+yeni kabin (200 tl), ikinci el 2 tane pioneer oval hopalör+kabinleri (135 tl), işçilik-kablolar-dönüştürücü vs. 700 tl'yi buldu. Sizce kullanılan ürünlere göre fiyat nasıl?

@yasinmert
fiyatlar gayet normal tutmuş ama 2 el ürünler sıkıntı özellikle woofer bobinleri iç körüğü nasıldır iyi bilen birisi bakmasi lazım yoksa ses kalitesi bozuk olur ozaman dahem hevesin yarim kalacak hemde paran boşa gitmiş olucak

@teamdoblo41
Wooferda sorun yok. Çok güzel bas veriyor. Aslında ürünlere teker teker bakınca ucuz görünüyor ama toplam pahalı geldi nedense. Bu ürünlerin fiyatı ne olur normalde sizce? Ucuza mı yaptırmışız? Tabi bilginiz varsa. 700 lira biraz içimize oturdu da 🙂

Potenza sıfır ürünlerle bütün Hoparlörler değişti woofer ve teac amfi dönüştürücü Vs hoparlörlerde bi üst ölçülere yükseltildi yalıtım kapılara yalıtım yapıldı 1300tl tuttu fiyatlar normal gibi bende absürd bi durum göremedim...

Döviz kuru böyle başını alıp gittiğinden dolayı fiyat normal bence

Bufurun icindeki sase kablosuna bakman gerek ben aldim tamirli cikti fazla bassdan dolayi oldugunu soylediler .

Back