Arkadaşlar elimde şuan 1 takim pioneer 300 w 85 ilk kolon , 2 takim JBL mid takimi ve 1000 w bass var.Bu cihazları kaldiracak bana bi amfi onerebilecek varmi.Birde teyp markasi...
Valla kardeşim bence en sağlıklı bilgiyi Oto ses sistemi işi yapan arkadaşlar verir.
Site de elbet bu işi yapan yada bilgisi olan vardır ama ne zaman görür yazar bilmem 🙂
Bence en iyisi yakınındaki bi dükkana git danış daha net bilgi alırsın.
Yanlış hatırlamıyorsam anfi ne az olucak nede eşit olucak Biraz fazlası olması gerekiyor yani 1000watt'lık bir anfiyse 1100watt gibi 🙂 Yanlış hatırlıyor olabilirim eğer öyle. Çıkış uçlarından dağılan güçlere bakmanız yarınıza olur yoksa hoparlörlerden bozuk ses alırsınız 🙂 Birde RMS gücü önemliydi anfide 🙂 Çok iyi bir öğrenci olduğum söylenemez fakat arabalar için olduğu için daha dikkatli dinlemiştim. Aklımda bunlar kaldı 1 sene geçti üzerinden 😀
Bnde 3000 forex amfi var buna yakın bişi al bence saglam al ucuza kacma durumub varsa 2000 de olur amfı alcaksan forex,jbl pioner,sierra da alabilirsn amfi olarak
ALPİNE YADA JBL DEN VAZ GEÇME DERİM BEN YADA ŞÖYLE YAP KARDEŞİM (link) ORDA KEMAL ABİ VAR LEVENT VERDİ DE TELOFONUNUZU AÇ GÖRÜŞ KENDİLERİ TÜRKİYE BİRİNCİDE OLMUŞLARDI OTO MÜZİK GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİNDE YARDIMCI OLURLAR SANA .