Serviste Sınırsız Yazılım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smpo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smpo

Saygın Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2010
Renk
Türk Kahvesi
Arkadaş Bi Tanıdık Abimde 1.6 3 Kasa Doblo Var . Konyada Serviste Yazılım Attirmis Yazilim Polis Araçlarına Askeri Araclara Atiyorlarmis Sinirsiz Yazilim Diye geciyormus . Suan Arabaya Gaz Vermeye Korkuyorum Diyoe Kesiciye Girmiyoe diyor. Hiz 210unu Gecmis.

Bu Yazilimi Herkese Atmiyorlarmis Bi Tanidigi Atmis . Boyle Bir Yazilim Varmidir ?

Evet bçyle bir yazılım var ecufast diye geçiyor ve ben sordum 650 tl istediler d3 1.6 için ecufast.com dan gir sana en yakın olan bir bayi ye sor derim

Serviste atmışlar diyor @Snngdr

Yani yetkili servisler atıyormuş doğrumu diyor bilen varsa iyi olur serviste bizde yaptırırız

araç 20000 bakımdan yeni çıktı.
sordum yazılım güncelleme varma diye yok olsa atıyoruz dediler ama aracın performansını etkileyen yazılım bildiğim kadarıyla servis atmıyor.

bazı servisler güzel bir paraya yapıyor diye biliyorum

en sağlamı ailemizde birçok kişinin yaptırdığı ecufast zaten 650 yi 500 e indiriyor bize özel olarak

Arkadaslar Varmis Isde Dedigim Abim Saglik Bakanliginda Calisiyor Arabasi Kndinn sofor Olarak Yaptirmis Isde 🙂 Dedigim ucofast DEIL

polislerin özel araclarınamı yoksa polis araclarınamı acaba

ArkAdaslar servisde yani bildimiz servisde orjinal servisinde polis araclarina saglik bakanligi araclarina vs . Kamu kurulaslarinn araclarina sinirsiz paket denilen yazilim atiliyormus araclar daha hizli gtsin djye

Yok servis bunu yapmıyor sanırsam ama söylediğiniz şeyin adı ecufast

serviste böyle bi yazılım yok şuana kadar d3 lere birdefa yazılım geldi oda 2011 de gösterge yazılımı idi performans addına bi yazılım gelmedi

Benim arabaya da bir yazılım geldi.
Araba komple değişti.
Sonra 500 tl verdim adını Ecufast koydular.

İşin espirisi tabiki.
Memnunum.

Ben Bisey Soylemedim Sizde Duymadiniz Arkadsslar Tskler

Back