SERVİSİN İLGİSİZLİĞİ

murat34

Yeni Üye
Adı
murat
Modeli
Renk
mıstık gri
merhaba forum üyeleri bir konu var ilgilenirmisiniz aracın anahtarın düğmesine basıyorum arac ne kitleniyor nede acılıyor anahtarın üstündeki lamba yanıyo basınca ama herhangi bi işlem olmuyor aracta sadece anahtarı kontaga yakın basınca acıp kapatıyo GÜRSES OTO SERVİSE 2defa gittim ilker ustanın yaptıgı acıyo kapatıyo tam acma kapama olmadıgında gel denıyor 5 ay önce yedek anahtarı caldırdım kaskodan yarı parasını aldım865tl bundan hariçde 865 tl bendende istediler toplam bıze 1760 tl ye geldi komple set değisti eskiden bu sorun yoktu sorunu söylememe ragmen ilgisiz davranmaları benı bu aractanda soguttu bu servistende

Son düzenleme:
@murat34

geçmiş olsun.daha da olmazsa fiat müşteri hizmetlerini arayıp derdinizi anlatın.bir çözüm bulunur.sıkıntıyı çözmek zorundalar.

Gürses tek,i İlker usta iyi bir ustadır ilgilenir sorununuz ile

kaskolarda anahtar teminatı nekadarsa okadarını karşılar yani set 1000 tl olup temiznat 500 tl ise ksko 500 tl öder sizde 500 tl ödersiniz bu poliçedede yazar

anahtarı tekrardan kodlamayı denesinler

bakalım beyni göndericekler tamire birsey cıkacakmı haftaya belli olıcak hakkımızda hayırlısı ınsallah

Son düzenleme:
Gürses iyi bir servistir team doblodan geldiğinizi söyleseydiniz

arkadaslar bir sorum var metro duragında sinyal karıstırıcı varmıdır

Bazı yerlerde jamer lar var yakından açıyor yada başka yerde açılıyor sadece orda sıkıntı oluyorsa muhakkak yakınlarda jamer vardır birde aklınızda bulunsun anahtarınızla avm girişinde yada başka yerlerdeki metal dedektörler anahtarınızı bozar metal eşyalarınızı bıraktıgınız bölüme anahtarıda bırakıp gecin

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ali abi kayınvalidenin evinin yanında metro var her yerde acan kumanda orda acmıyor anca ön cama kadar kumandayı yaklastırıyorum anca bu sekılde acıyo arabayı

Bizim araclarin sinyal gondermeleri biraz zayif araya bisey girdigindede okumamazlik yapabiliyo aktif caddelerde yada otopark gibi yerlerdede biraz gec okuyo banada olur bazen

@murat34
Metro durakları ana kontrol merkezi ile telsizlerle iletişime geçiyorlar yaydıkları dalga boyutu sizin kumandanızla çakışıyorsa daha güçlü olan digerini baskılaya bilir aıkıntı ondandır bu konuda yapabilecek birşey yok malesef

Back