SERDARENGİNİN YENİ DOBLOSU VE BİZİM DOBLO

abi kaucuk paspas kesinlikle al halılar kışın çok kötü oluyor birde arkada şaft üstü çok kirlenir bi takı al bizimkinin orjinal paspasları sıfır gibi duruyor

heyyt be doblolara bak maşallah😀

q91qh.jpg
[/img]

abi sen bu dobloya düzenli olarak boya korumasını yaptır süper bi renk ama bakımı zor bi renk

Hayırlı olsun Serdar...

sağol dostum...

1.3 Premio'ların özelliklerinde hız sabitleyici de var mı?

1.3 Premio'ların özelliklerinde hız sabitleyici de var mı?

şuan premio dobloların hepsinde hız sabitleyici standart

Bu çok güzel işte. Premio almak için bir neden daha 🙂

Oğuz abi senin doblo Balıkesir plakalı sebebi trafik sigortasından mı yoksa başka bir sebebi var mı ?

Bende d3 istiyorum inşAlllah alacağız seneye Oğuz abi dynamıc ile premio arasında ne kadar bir fark var ?

he sigortadandır🙂kafası çalışıyo oğuzun🙂

😀 😀 acaba İstanbul plakalı doblo ile Balıkesir plakalı doblonun sigortalarında ne kadar fark var

yarı yarıya desem🙂

daha fazla.ben 160 tl ye yaptırdım.dayım 2007 hasarsız connectini 360 tl ye yaptırmış.ikiside yeni yapıldı sayılır.

daha fazla.ben 160 tl ye yaptırdım.dayım 2007 hasarsız connectini 360 tl ye yaptırmış.ikiside yeni yapıldı sayılır.

çok fark varmış bizdemi değişsek ne yapsak ama yabancı plaka olunca polisler ayrı bir ilgi gösteriyor sanırım.

berat biz dobloyu edremitten aldık plakayıda değiştirmedik bizim sigorta 200tl kaskoda 620tl tuttu full kasko

plakanın hiç bi zararı yok kalsın böyle seviyorum plakamı😀

berat dynamic artık yok dobloda başlangıc easy olarak başlıyor bundada sürücü airbag abs klima vs standart

berat adam gibi gezince polis neden ayrı ilgi göstersin

yabancı plakalara her ilde ilgi daha fazla oluyor. en azından ilk önce o araçlar çekiliyor ya da park cezası önce onlara yazılıyor nedense.gezmekle alakası yok yani oğuz.

Back