Seramik kaplama

@buldas
Bence çok güzel bir şey iyi bi usta yaparsa fiyat olacakta biraz tuzlu oluyor ancak 5 yıl aynı durur diyolar

ben nano koruma kristal kaplama uygulamasını kendim uyguladım c2 v3 ürün fiyatına göre çok iyi iş çıkardı formda konusu var parlaklık kaygannlık su damlalarının dansı çok güzel

arkadaslar bugun yaptırdım sermik kaplama+motor koruma +kaput ussu film mi +1500 tl sanırım kazıklan dım 😀 serviste yaptırdım

Son düzenleme:
dışardan fiyat aldım meguiars dan 1400 tl dediler bana hala kararsızım yaptırma konusunda

Ümraniye autospeed de 2000 tl fiyat vermişlerdi. Şu an düşünmüyorum ama ileride daha üst model bir araç alırsam belki yaptırabilirim.

@Kaya.
banada 2000 dediler 1.500 yaptırdım yinede pahalı geldi ama yazdıklarınızı görünce biraz içim ferahladı 🙂

Bana verilen fiyatta 1500 meguıars dan

@buldas
Seninki verilen fiyatlara göre gayet uygun ekstralarında var ☺

@buldas
Iyi fiyat ☺

İstanbul şartlarında yaptırılması gerek diye düşünüp fiyat almıştım 1500 ama değer mi değmez mi diye düşünüp hala yaptırmadım ☺️

C2v3 ürünün fiyatını bilen varmı ankarada nerden temin edilebilir
Eğer Ben denemesini yapıp paylaşırım
Tek sorun ürünü bulabilmek

Otomobil dünyam autospeed tanıtımı yapmıştı. Hala geçerliliği varsa Otomobil dünyam ile irtibata geçerek indirim kodu alabilirsiniz.

Bugün würth den polisaj macun aldım ve araç boyası koruması ile ilgili konuştum. Seramik kaplanın henüz yeni bir uygulama olduğunu würth olarak tavsiye etmediklerini soylediler.

keşke dedikleri gibi çizilmez olsa. teknoloji o kadar gelişiyor telefonlara bile çizilmeye karşı cam yaptılar ama şu araba boyalarına çizilmeye karşı bi çözüm bulamadılar

Back