senkromeç sorunu

balkesli

Azimli Üye
Modeli
Renk
beyaz
sa arkadaşlar aracım 2011 1.6 premio 4. vitese geçerken cırt cırt ses yapıyodu servise gittim dişli değişecek 1900 lira artı kdv dedi sanayiye gittim senkromeç ten dedi aramadığımız yer kalmadı senkromeç yok usta fabrikayı bile aradı neymiş senkromeç yokmuş komple şanzıman verebiliriz ufacık parça için şanzumanı değiştirecekmişiz en son ankaradan bi firma bu parça sorunlu olduğu için fabrika üretmiyor dedi şimdi dişlilerin hepsi değişecek

Son düzenleme:
1.6 larda kronik sorun bu zamaninda garantiden degisebilirlerdi ama simdi degisirlermi bilmiyorum...

Fiat bu şanzımanların hatalı olduğunu biliyor,ozaman niye bu sorunlu araçları zamanında çağırmamış bu sorunu haletmemeiş.Fiat a diyecek laf bulamıyorum kaç kilometrede aracınız.

Senkronemeçte sorun olmaz servir vites ayırıcıyı değiştiriyo

garantide iken defalarca servise söyleniyor ama galiba genel merkezden dikkate lmayın talimatı gelmiş gibi hiç birisi dikkate almayıp garanti süresini birdikten sonra ıo değişecek bu değişecek diyorlar maalesef fiat ın müşteri politikası bu.

@yunus0635
Benim senkromec degisti bu sorun yuzunden

@duhan13
Biliyorum ismaile söylemiştim git sende değiştir diye hatta vites ayırıcının fotosunu bile attım

@yunus0635
Yunus baskn hatirliyonmu o kadarini be 🙂 kac zaman oldu degistireli. Evet sen soylemistin

Bizim dobloda 3. Vitese geçirirken bi "şırk " sesi geliyor 1.ve geri vitese geçerken bazen zorluk yapıyor bu aynı neden den midir yapılması bize kaça patlar

Son düzenleme:
Ben suan parça bekliyorum araba bir haftadır sanayide 1 2 3 4. Viteslerin sonkromec i ve 3 4. Vitesin dislileri degisecek 450 lira parçalar 350 lira işçilik

@balkesli
Ozaman yapacak bişey yok keşke zorlayana kadar kullanmasaydın senkronemeç zarar görmeye bilirdi geçmiş olsun

@Kemal Evgen
Tabikide

Back