Selamlar.1,6 105 BG Urban Max doblo aldım

tarik ay

Azimli Üye
Merhaba

Kısmetse cumartesi 1,6 motor 105 BG Urban Max doblo teslim alıcam.Bu foruma ilk defa katıldım.

Herkese sevgiler saygılar.

hoşgeldiniz hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin

nekadara aldınız doblonuzu?

hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler.

hayırlı olsun

Hayirli olsun...

hayırlı olsun.

hayırlı olsun 🙂

Teşekkürler Allah razı olsun.Fiyat olarak 49.750 dediler ama sonradan kredi sigortası adı altında 747 tl 48 ay kredi taksidim 780 TL ye çıktı 🙁 yani 20.400 TL peşin verdim.Kalanı 4 yıl 780 TL ödiycem kısmetse

Vay be arabama kardeş geldi 🙂

Hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız...

Arkadaşlar yeni doblo koltuklarımı kirlenmesin diye koltuk kılıfı arıyorum.Nerede bulabilirim

Kauçuk paspas vesaire neler alsam acaba? 5-6 çeşit aracım oldu ama ilk defa yeni araca ve borca girdim.Heyecanlıyım.Vede görmemişin arabası hesabı 🙂 arabaya birşeyler yapmak istiyorum.

Kauçuk paspas vesaire neler alsam acaba? 5-6 çeşit aracım oldu ama ilk defa yeni araca ve borca girdim.Heyecanlıyım.Vede görmemişin arabası hesabı 🙂 arabaya birşeyler yapmak istiyorum.
sayfamızın aksesuar ve tuning satısı vardır Serdar Abi'ye ulaşırsanız team doblo baskılı koltuk kılıflarımız mevcuttur

kauçuk paspas takımıyla başla.koltuk kılıfı,yan basamalar başka bişey aklıma gelmiyor.

Arkadaşlar günaydın

oto bagaj havuzları var lastikten.Bende bagajıma alet edavat zemini bozmasın diye lastik zemin kaplamayı düşünüyorum.Nereden temin edebilirim.Çekmeköyde oturuyorum.

http://www.eyupoglutuning.com/?sf=urunler&katid=59&akatid=134

bagaj havuzu orjinal oarak serviste bulabilirsinz ayrıca teamdoblo aksesuarlarınıda bi inceleyin

Back