SATIYORUM.....SATIYORUM...SAAAATTTTT:)

araba 6780 kmde yanlış yazmışım ama sıfır gibi bugün zaten 26 bine satıldı kredi onaylandı perşembe teslim ama çok temiz bi dobloydu abi temiz bi premio için 30 3 bini gözden çıkarıcan ama d3 te alınır paralara

araba 6780 kmde yanlış yazmışım ama sıfır gibi bugün zaten 26 bine satıldı kredi onaylandı perşembe teslim ama çok temiz bi dobloydu abi temiz bi premio için 30 3 bini gözden çıkarıcan ama d3 te alınır paralara

aynen.

yav bir ev işi çıktı,belki daire alıcam Tokiden..Kuraya giricem sonuçlanana kadar araba satma ve alma işini akıya alıyorum dostlar.
ilgilenenlere teşekkürler...Dua edin dostlarım kurada bana bir daire çıksında şu dünyada dikili bir ağacım olsun🙂

hayırlısı.rabbim gönlünüze göre hayırlı olanını versin inşaallah.

yav bir ev işi çıktı,belki daire alıcam Tokiden..Kuraya giricem sonuçlanana kadar araba satma ve alma işini akıya alıyorum dostlar.
ilgilenenlere teşekkürler...Dua edin dostlarım kurada bana bir daire çıksında şu dünyada dikili bir ağacım olsun🙂

amcam ve oğluda tokinin 940 dairelik yerinden kuraya yazıldı. sanki onlara çıkmayacakmış gibi talep çokmuş gibiydi, 6 aydır evleri satamadılar. hala 300 civarı daire boş duruyor.

bakarsın serdar abi sana da çıkar 🙂

hayırlısı olsun serdar abi senin araban güzel bencede inşallah ev çıkar

Hadi hayırlısı Serdar.. Rabbim gönlüne göre versin...

Allah hayırlısını versin kardeş. Allah ev alana yardım eder bizzatihi tecrübe ettik.

dostlarım sağolun varolun...duanızı esirgemeyin yeter...6haziranda çekiliş var bugün başvurdum accaip heyecanlıyım🙂

Eveeet ev isi malesef olmadi ama bu aralarda piyasa gereksiz yukseldi. Mantikli fiyatta bir araba goren bilen duyan olursa araba arayislarim yine basladi dostlarim.

inşallah dileğiniz olur 😉

serdar abi ev işin ne oldu

Eveeet ev isi malesef olmadi ama bu aralarda piyasa gereksiz yukseldi. Mantikli fiyatta bir araba goren bilen duyan olursa araba arayislarim yine basladi dostlarim.

Malesef olmadı ev işi dostlarım...150 ev için onbin815 başvuru oldu🙂 hayırlısı olsun..

hayırlısı olsun.

Malesef olmadı ev işi dostlarım...150 ev için onbin815 başvuru oldu🙂 hayırlısı olsun..

hayırlısı olsun abi

vay be baya olmus. burda 910 daireyi bi türlü satamadılar aylardır satmaya çalışıyorlar 🙂

oradan alalım ozaman🙂kaçpara 3+1 ler🙂
kiralasak kaça gider?

Back