SATIYORUM.....SATIYORUM...SAAAATTTTT:)

ilan linkini ver la ben alayım az yakıyosa🙂
full derken otomatik vites demi?

yarın öyle yapcam...u haftada satılmazsa galericiye ne verirse verecem takasa yav

iyide nasıl satılmaz ya buparalara satılması lazım
sorma yav kafayı yiycem...acelem olsa demekki stresten yakıcam arabayı🙂

Değerini istesen çok derler. Düşük isteyince bi sorunmu var aracında derler. 2. el satışında her türlü bahane buluyor alıcılar... Bu fiyata rahat satman lazım normalde.

getir abi bize takasa alalım sanada sıfır d3 verelim

KAÇ PARA İSTERLER D3LE FARK LA?

Oğuz abi bir tanıdığa d1 1.3 doblo lazım 15.000 tlyi geçmeyecek bildiğin varmı temiz

🙂 komik ya...hangi başlığa yazıyo bakarmısın...La Beraaatttt aloooo başlığa baktınmıydı?🙂

😀 abi oğuz abi yazmış ya takas falan bende o yüzden yazdım 😀

berat var hemde çok temiz sıfırından farksı 1.3 premio sevdiğim bi abimde sende tsnıyorsun serdarengin abinin doblosu

berat başlığa baksana sıfır gibi arba bence bi bakın km sizi korkutmsın multijeti bilen bilir

serdar abi hangisi ile düşünürsün premio mu urban mı vs bayi düşük sayar sen bence kendin sat bu paralara satılması lazım bizimelimizde vardı 40binde araba çok dağınıktı önden darbeliydi 240 değişen komple boyalı 14750tlye verdik

max 15 bin tl diyor abi ama söylerim serdar abinin doblosunu

serdar abi senin ilanı bizim facebook sayfasında paylaştık arayan felan oldumu abi?

bence o parya alınacak en güzel doblo serdar abininki araba çok düzgün maşallah

serdar abi senin ilanı bizim facebook sayfasında paylaştık arayan felan oldumu abi?
yok kanka ya oradan arayan<..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sok-sok-sok-sahibinden-doblo-1.3-multijet-premio-118984810/detay/
bedavadan biraz pahalı la🙂...

Back