SATILIK TAMPON ALTI EK

enders

Yeni Üye
[/img]

FİYAT= 130 TL DİR

arkadaşlar ürün sıfır ambalajındadır isteyen arkadaşlar gtiender@hotmail.com adresindeyim

Hayırlı satışlar.
Bu işi mi yapıyorsunuz

hayırlı satışlar 😀

sahibinden.com'a 80 tl demişsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-fiorino-doblo-reno-grubu-icin-tampon-alti-ozel-lip-31194194/detay

Ekrem tarafından yazılan metin:
sahibinden.com'a 80 tl demişsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-fiorino-doblo-reno-grubu-icin-tampon-alti-ozel-lip-31194194/detay
Ekremcim sen beyaz eşya tamircisimisin yoksa dedektifmi......😀

huyumdur abi 🙂 bir şeyi enine boyuna araştırmadan para vermem

*clap**clap*

Para vermem mi....gerktiği parayı veririm mi......Ama tebrik ediyorum iyi araştırmacısın....

arkadaşı Facebook da buldum 🙂 Açık sözlülüğü için teşekküre derim

lipr.jpg

arkadaşı Facebook da buldum 🙂 Açık sözlülüğü için teşekküre derim

lipr.jpg
*clap**clap*

Duruşu güzel ama istanbul gibi bir ilde bence boşa verilmiş para olur, habire aracın önünü ya çukura ya da kasise toslarız 🙂

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Duruşu güzel ama istanbul gibi bir ilde bence boşa verilmiş para olur, habire aracın önünü ya çukura ya da kasise toslarız 🙂
aynen öyle olur 😀 😀

bide kaldırımın önüne park edince tampon kaldırımın üstüne çıkıyo oradan riskli 😀

benim gibi sürekli kaldırım üstüne park eden biri olarak yaptırmak sakıncalı. kırılır ve boşa para harcamış olurum 🙂

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
benim gibi sürekli kaldırım üstüne park eden biri olarak yaptırmak sakıncalı. kırılır ve boşa para harcamış olurum 🙂
😀 😀 😀

selam arkadaşlar. EKREM ESİROĞLU paylaşımın iiçin teşekkürler. sonuçta bu heves meselesi eğer lipi olur diye vermiş olsaydım sonu hüsranla bitecekti. ne kulağım çınlasın nede beddua alalım. doblo konusunda yardımcı olabileceğim konu olursa hiç çekinmeyin arkadaşlar

selam arkadaşlar. EKREM ESİROĞLU paylaşımın iiçin teşekkürler. sonuçta bu heves meselesi eğer lipi olur diye vermiş olsaydım sonu hüsranla bitecekti. ne kulağım çınlasın nede beddua alalım. doblo konusunda yardımcı olabileceğim konu olursa hiç çekinmeyin arkadaşlar

son olarak buraya da*clap*

Back