- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
eyvallah sağolasın abim 🙂ooo süper dobloymuş🙂
hayırlısı olsun..
sağolasın🙂 şuanlık 2 araba var aklımda astra j kasa ve Volvo s40 volvonun fiyatları cok pahalı ve kmlerı yüksek ucuza bulursak düşünüyoz olmassa astra jhayırlı satışlar can hayırdır bunun yerine ne alacaksınızki dobloyu bırakıyosun 😀
benımde cok hoşuma gıdıyoo performansı eminimki süperdiR 😀volvo s40 güzel araba bikaç defa denedim eniştede var benim, arabanın performans çok güzel ama konfor sıfır söyleyeyim. süspansiyonlar çok sert ve koltuklar yumuşak değil için dışına çıkabilir. ama performansı öyle böyle değil 😀 ama gerçekten binilesi bi araba tavsiye ederim.
1.6 115 HP motoru var 🙂o performansa göre çok az yakıyor bizim doblolar kadar az nereeyse yakıtı 🙂
inşallah 🙂 bugün ilanı verdım bir mesaj geldi bileHayırlısı olsun hocam, yıl ve km ye baktımda araç cok temiz umarim istediğin fiyatı alırsın.
sağolasın Mehmet abi 🙂hayırlı satışlar.
valla bilmiyorum abi yaa çok hoşuma gidiyo namıssız 😀can hayırlısı olsuun maşallahı var doblonun
can ne yapcan sorunlu opeli başına bela mı alacan
piyasada tank gibi araba diyolar ama pahalı be abi 🙂Can...bırak Opeli Volvo iyidir.....hayırlısı olsun...