SATILIK 2007

cAn 3436

Onursal Danışman Yönetici
Yetkili Kişi
Onursal Danışman Yönetici
Başka Araç
Adı
Can TANRIVERDİLER
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Uçak Teknisyeni
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Active
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2007
Renk
Crono Gri
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-ilk-sahibinden-2007-fiat-doblo-combi-multijet-142741358/detay/

ooo süper dobloymuş🙂
hayırlısı olsun..

hayırlı satışlar can hayırdır bunun yerine ne alacaksınızki dobloyu bırakıyosun 😀

hayırlı satışlar can hayırdır bunun yerine ne alacaksınızki dobloyu bırakıyosun 😀
sağolasın🙂 şuanlık 2 araba var aklımda astra j kasa ve Volvo s40 volvonun fiyatları cok pahalı ve kmlerı yüksek ucuza bulursak düşünüyoz olmassa astra j

volvo s40 güzel araba bikaç defa denedim eniştede var benim, arabanın performans çok güzel ama konfor sıfır söyleyeyim. süspansiyonlar çok sert ve koltuklar yumuşak değil için dışına çıkabilir. ama performansı öyle böyle değil 😀 ama gerçekten binilesi bi araba tavsiye ederim.

volvo s40 güzel araba bikaç defa denedim eniştede var benim, arabanın performans çok güzel ama konfor sıfır söyleyeyim. süspansiyonlar çok sert ve koltuklar yumuşak değil için dışına çıkabilir. ama performansı öyle böyle değil 😀 ama gerçekten binilesi bi araba tavsiye ederim.
benımde cok hoşuma gıdıyoo performansı eminimki süperdiR 😀

o performansa göre çok az yakıyor bizim doblolar kadar az nereeyse yakıtı 🙂

o performansa göre çok az yakıyor bizim doblolar kadar az nereeyse yakıtı 🙂
1.6 115 HP motoru var 🙂

hayırlı satışlar d3 düşün bence 😀

Hayırlısı olsun hocam, yıl ve km ye baktımda araç cok temiz umarim istediğin fiyatı alırsın.

can hayırlısı olsuun maşallahı var doblonun

can ne yapcan sorunlu opeli başına bela mı alacan

Hayırlısı olsun hocam, yıl ve km ye baktımda araç cok temiz umarim istediğin fiyatı alırsın.
inşallah 🙂 bugün ilanı verdım bir mesaj geldi bile

hayırlı satışlar.

Can...bırak Opeli Volvo iyidir.....hayırlısı olsun...

can hayırlısı olsuun maşallahı var doblonun

can ne yapcan sorunlu opeli başına bela mı alacan
valla bilmiyorum abi yaa çok hoşuma gidiyo namıssız 😀

Can...bırak Opeli Volvo iyidir.....hayırlısı olsun...
piyasada tank gibi araba diyolar ama pahalı be abi 🙂

bırak volvoyu starex al can🙂

tamam tipi güzelde kronik problemleri var

volvo s40 güzel bi araba ama iç meknı çok sade focus ile aynı alt yapyı kullanıyor

Back