SATILIK 1,9 JTD SX (38 DD 670) "Black Hawk"

Black Hawk

Saygın Üye
Aracımdan hiçbir şikayetim yok zaten tanıyan bilen biliyor ama model yükseltmek için satıyorum. Allah (C.C.) nasip ederse D3 Premio alıcağım. Hiçbir eksiği, sorunu yada arızası yok. Merak ettiğiniz detaylar olursa sorabilirsiniz.

İlan linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-keyfe-keder-104.000-km-orjinal-1.9-jtd-sx-klima-cift-surgu-116413343/detay/

sahibinden.com da maalesef bu kadar detay verilen araçlar satılamıyor, yada çok geç satılıyor.

öncelikle tavsiyem ilanınızı yenileyin. fazla detay vermeyin.

yetkili servis bakımlıdır, kilometre orjinaldir, kazası değişeni yoktur, ocak bandrolü ödenmiştir, lastikler yenidir. detaylar için arayın yazarsanız daha çok ilgi görür, arayan olur 🙂

sahibinden.com da maalesef bu kadar detay verilen araçlar satılamıyor, yada çok geç satılıyor.

öncelikle tavsiyem ilanınızı yenileyin. fazla detay vermeyin.

yetkili servis bakımlıdır, kilometre orjinaldir, kazası değişeni yoktur, ocak bandrolü ödenmiştir, lastikler yenidir. detaylar için arayın yazarsanız daha çok ilgi görür, arayan olur 🙂
Tamamen katılıyorum. o kadar ayrıntı vermene gerek yok. Çok şey yazınca millet ürküyor. İsmail'in dediklerini yaz başka bir şey yazma.
Hayırlı olsun. Biniciye gidecek araç.

hayırlı satışlar...

hayırlı satışlar

hayırlı satışlar.

Teşekkürler. Sabah ilk iş detayı azaltırım. Detay yazmamdaki amaç zırt pırt telefon açıp soru yağmuruna tutmasınlar dı... Ama dediğiniz gibi göz yoruyor sanırım.

aynen şahin dün bende baktım maşallah araban çok güzel ama galerici gibi yazmıssın yazıstırmıssın araban güzel sende güveniyorsan
sade yazıcan 🙂 o zaman daha cok sansın var ama sunu bil araban havada karada satılır yazdıkların dogruysa, ben bıle hasta kaldım 🙂

aynen şahin dün bende baktım maşallah araban çok güzel ama galerici gibi yazmıssın yazıstırmıssın araban güzel sende güveniyorsan
sade yazıcan 🙂 o zaman daha cok sansın var ama sunu bil araban havada karada satılır yazdıkların dogruysa, ben bıle hasta kaldım 🙂

Sağolasın. Yazılanların hepsi doğru. Fazlası bile var ama dediğiniz gibi sadeleştireceğim ilanı. Merak eden arayıp sorsun. Müşterisi çıkıyor aracın. Gelip gören inceleyenler var ama ben nakit istiyorum malum gidip başka araç alıcam. Müşteriler çek teklif edeni var senet vereyim yarısı peşin olmazmı diyen var. Kısaca parası elinde hazır olan müşteri denk gelmedi daha.

hayırlı satışlar şahin abi. allah gönlüne göre versin.

hayırlı satışlar

hayırlı satışlar. aman ha para bi yana kayıt bi yana. arkadaş getireccek işyerinde takdim edelim yarısını yarın verelim gibi bir sürü dolandırıcılık oluyor. adamı öyle mi tava getiriyorlarki sakın ha aldanma kardeşim....

hayırlı satışlar. aman ha para bi yana kayıt bi yana. arkadaş getireccek işyerinde takdim edelim yarısını yarın verelim gibi bir sürü dolandırıcılık oluyor. adamı öyle mi tava getiriyorlarki sakın ha aldanma kardeşim....
Haklısın abi. Dümen çeviren çok. Temkinli olmak lazım.

Back