serdarengin tarafından yazılan metin:
selam Kardeşim...Hoşgeldin..
imza müthiş bişeymiş çok güzelde uymuş *clap*maliyalcin55 tarafından yazılan metin:
Bak şimdiden söyliyeyim Bafra pidesi Terme Pidesi kıyaslaması bile yanlış, kesinlikle pidenin ana vatanı Termedir... Direk bodoslama girdim konuya ama bafra ile terme arsında tatlı bir rekabet konusu bu iş.. Ama adı üstüne tatlı rekabet 🙂🙂
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
imza müthiş bişeymiş çok güzelde uymuş *clap*maliyalcin55 tarafından yazılan metin:
Bak şimdiden söyliyeyim Bafra pidesi Terme Pidesi kıyaslaması bile yanlış, kesinlikle pidenin ana vatanı Termedir... Direk bodoslama girdim konuya ama bafra ile terme arsında tatlı bir rekabet konusu bu iş.. Ama adı üstüne tatlı rekabet 🙂🙂
Sanırım artık rekabet söz konusu değil. Bafra'lılar pidelerini isim olarak tescil ettirmişler. Artık her yerde bafra pidesi adı altında yer açılamayacakmış. İsim hakkı söz konusu oluyormuş. Açık - kapalı - kıymalı - peynirli - kuşbaşılı - pastırmalı ne dersen de bafra pidesi olarak tescili yapılmış bir arkadaşımdan aldığım bilgi bu şekilde ( arkadaşım gıda mühendisidir. )
ben aslın da alaçalıyım ama bafrada büyüdüm sanayiler de şuan çerkezköydeyi bafralı dostları aramızz da görmek güzel*clap*
alaçamın da simiti meşhur.😀😀
lastikçinin oraya sapak diyorlar. yani yenice sapağı diyorlar benzinlik falan varben aslın da alaçalıyım ama bafrada büyüdüm sanayiler de şuan çerkezköydeyi bafralı dostları aramızz da görmek güzel*clap*
alaçamın da simiti meşhur.😀😀
alaçamda teyzemler
bafrada bizim ev
yenicede köy evimiz
alaçamdan gelirken sağda lastikçi var orası ne diye geçiodu unuttum orasıda bizim akraba camii falan var yol üstnde hemen
böyle işte 😀 şubatın 2 sinde oralardayım