SAHİBİNDEN SATILIK D4 PREMİO PLUS BLACK 52.500

ozhan7716

Azimli Üye
Adı
özhan gülfidan
Meslek
emlak
Modeli
Renk
gri
ARAÇ IKI AYLIK 10.000 KM DEDIR....park halındeyken arac carpması sonucu sadece arka (plastık )tamponu yenısıyle degıstırılmıstır...surtunmeden dolayı bagaj kapagı ve camurlukta lokal boya vardır....(dileyene aracın resmını gonderebılırım)pazarlık sunnettır az bır mıktarda olsa pazarlık payı vardır...yenı doblom yenı sahıbıne sımdıden hayırlı olsun....yenı kanuna gore karsı taraf hatalı oldugu ıcın aracın deger kaybı sıgortadan alınacak ve deger kaybı ucretı aracın yenı sahıbıne werılecektır...yaklasık 1000-1500 arası tutacagını tahmın edıyorum...

hayırlı satışlar.niye bu kadar erken satıyorsunuz kaza olduğu için mi?

hayır kazanın bı onemı yok zaten belırttıgım gıbı tamponu degıstı...acıkcası eskı bır connect kullanıcısı olarak ıstedıgım tadı alamadım aractan...yoksa bır sıkıntısı yok

@ozhan7716
Connect e göre gücü zayıfmı geldi diyorsunuz kullandığınız Connect 110 luk olandı herhalde
Doblonun motoru belki 110 luk Connect e göre biraz zayıf olabilir ama bence rahatlığı Doblo daha iyidir
4 yıllık d3 kullanıcısıyım doblodan oldukça memnunum.

Connect e gore sadece performansinimi begenmediniz

hem performance...artı connect kadarda saglam degıl sanırım....ewet kullandıgım connect 110 luktu ..satarsaam 115 tıtanyum alıcam yıne...bagımsız suspansıyonunda pek farkı oldugunu sanmıyorum...tabıkı bunlasr tıcarı arac ama makaslı connecten barız bı farkı yok...

Bence 115 lik connect tede eski 110 luk performansi bulamassiniz cunku 1.6 motor bildigin gibi eskileri 1.8 di yeni connect in performansinin doblodan pek bir farki olacagini sanmam bu segmentteki araclarinin ayni motor gucu olduktan sonra fark olmaz

eski connect d4 ün yanında eşekten farksız bence yani kıyaslanamaz bile ki yeni connecten bile doblo daha yüksek puanlar aldı

siin için hayırlıısı olsun

ben zaten yenısıyle kıyaslıyorum eskısıyle degıl...de sen puanlara takılma bence ..

@ozhan7716
Sen tercihini yapmışsın zaten hayrını gör

Ford Connet' in Traktörle bir farkı yoktur.
Birbirimizi kandırmamıza gerek yok.Her şey ortada.
Doblo' nun hangi modeli olursa olsun. Connet ten çok çok üstündür.

Connect Türkiye’de üretilen makul fayda/maliyet oranlı bir ticari araç değil ve yüksek fiyatı nedeniyle tercih edilmez. 70Bin tl gibi bir fiyatı var. Satarken doblo gibi satamazsın Doblonun peşinden gelmeye mecbur ve Doblo nun sundukları connectten fazladır.
Connect Süspansiyon olsun konfor olsun ses yalıtımı olsun Dobloyu gecemez ve kütük gibi araba esneme yok arabada.
Motoru söylemiyorum bile kendini kıyaslamış Multijet motorları Türkiyede ve dünyada bilmeyen yoktur.
Şimdi arkadaşım sen 70 bine connect al bin 🙂 hayırlı olsun

Son düzenleme:
Yeni connecti bilmem ama eski 110'luk connectin hakkını yemeyin.

herkesin görüşü kendine.arkadaş connect'i beğenmiş saygı duymak lazım.Ben dobloyu alırken eski connect'in full halini aynı fiyata vermişlerdi ama 1.7 motorun vergisi yüzünden almamıştım.kullanma amacım genelde hususi olduğu için birazda dobloyu tercih etmiştim.Ama connecte alabilirdim ya da partner veya caddy de.Ama alırken en az değer kaybıyla çabuk elden çıkarılabilmesi yakıtı,motoru uygun fiyatı iç hacminin büyüklüğü vergisi ve yeni bir model olması sebebiyle Dobloyu tercih ettim.pişman da değilim.Açıkçası yaptığım işler sebebiyle sayesinde para bile kazanıyorum.Bereketli de namussuz 🙂

bizde zaten hayırlısı olsun diyoruz yeni connectte güzel arba

Arkadaslarin dedigi gibi sen tercihini yapmissin zaten ama burda bir doblo ailesi olarak kusura bakma ama dobloyu hic bir sekilde kotuletmeyiz. Cunku doblo yani fiatin genelde butun arabalari odul aliyor. Ayrica connect dedigin arabanin motoru hala eski transit minubusler gibi calisiyor one oyle abi ya tip desen tip yok bildigin transit minubus yani bedava verseler doblodan vazgecip binersem neyim.

Back