Sağ ve Sol Donuslerde Ses.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cetin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cetin

Denizli Yöneticisi
Yetkili Kişi
Yönetici
Fiorino
Adı
Çetin ÖZDEMİR
Kan Grubu
0 -
Meslek
Pazarlama
Aracınız
Fiorino
Modeli
Panorama
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2024
Renk
Beyaz
Merhaba arkadaslar 2011 D3 1.3 Mjet 40.000 km'de aracım var direksiyon sağa veya sola dönük ani kalkışlarda gelen inleme sesi normalmidir? Zııınngg die bir ses ? Takır takır etse dicekmi aks'tan. Daha onceden böyle bir ses yoktu. Yada ben dikkat etmedim. Sizdede böyle bir sorun varmı değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Bende de 2011 D3 1.3 Mjet Premio var.Aracım şu anda 32.000 Km'de senin bahsettiğin gibi bir ses yok aracımda.İstersen ön takomlara bi baktır sen başka bir sorun çıkmasın.

Normalde gelmiyor zaten ani kalkışlarda geliyor. Bugune kadar bende fark etmemiştim yeni fark ediyorum 1 sene oldu 🙂 Sonraki bakımda gostereyim ne olur ne olmaz teşekkürler yorumlarınız için 🙂

Cetin tarafından yazılan metin:
Merhaba arkadaslar 2011 D3 1.3 Mjet 40.000 km'de aracım var direksiyon sağa veya sola dönük ani kalkışlarda gelen inleme sesi normalmidir? Zııınngg die bir ses ? Takır takır etse dicekmi aks'tan. Daha onceden böyle bir ses yoktu. Yada ben dikkat etmedim. Sizdede böyle bir sorun varmı değerli yorumlarınızı bekliyorum.

ihtimalen direksiyon kutusundan kaynaklanıyor.keçelerle ilgili olabilir.serviste kontrol ettirin.

RAPTOR tarafından yazılan metin:
Cetin tarafından yazılan metin:

ihtimalen direksiyon kutusundan kaynaklanıyor.keçelerle ilgili olabilir.serviste kontrol ettirin.

Teşekkürler. Artık öyle yapıcam herseyide söylemek göstermek istemiyorum. Aracı fazla dinlemicen 🙂 Ama direksiyon kutusu aracı ilk aldıgımda durdugu yerde saga sola cevrildiğinde sırıltı ses yapıyordu değiştirmişlerdi.

Tam sag tam solda bendede "zanng zanng" şeklinde bi ses geliyor fırsat bulup baktıramadık akis bilyalarına gittigimde onuda bi göstericem

Back