Sağ arka tekerden gelen ses

tufan0696

Yeni Üye
Adı
Tufan
Selamlar. 2005 1.3 multijet doblo combi kullanıcısıyım. Arabayla hafif çukurlu hatta çukur bile denmeyecek yollardan geçerken sağ arka tekerden takur tukur sesler geliyor. Yol çok düzgün ise sesler kesiliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Tamir maliyeti tahminen ne kadar olur? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Makaslardan veya amortisörden yapar en güzeli rotçuya gösterin ankaradaysanız iskitler duran rot balans bu işin ustası

@doblo3535
pardon ne işle uğraşıyoruz meslek nedir

@tufan0696
Sponsorumuz Kavaklıdere Fiat gerekli arıza tespitleri yapar iskontolu fiyatlarıyla işinizi çözer lütfen linke tıklayarak adres bilgilerine ulaşabilirsiniz

(link)

@tufan0696
ve ayrıca fiat on numaraya üye değilseniz üye olup aracınıza 20 noktadan ücretsiz check up yaptırabilirsiniz linke tıklayarak üye olabilirsiniz

(link)

@tufan0696
rica ederim

İyi günler. Gruba yeni katıldım. Taze doblocuyum. 2033 model 1.9 jtd vip aldım gayet memnunum. Dün arka frenlerden ses geliyor diyerek sanayiye gittim. Arka frenleri açtık sol arka kampanayı sökünce ayarında cırcırı düştü. Boşta duruyormuş. Neyse ustam frenlerin temizliği bakımı ve ayarını yaptıktan sonra basit bir ekleme ile cırcırın gevşeme ihtimalni sıfırları. Tofaşların cam açma kolu sekmanını cırcırın ayar kısmına taktı ve sonuç mükemmel.

Back