Sabahları Geç Çalışma Ve Siyah Duman Atıyor Yere

casfaehan

Daimi Üye
Her Sabah Geç Çalışıyo Çalıştıktan Sonra arkamı Bi dönüyorum Sis Kaplamıs Siyah Duman Atıyor Yere Baktıgımda İse Yerde Simsiyah Bir Leke Eksozdan Gelen Neden Yapıyordur Bunu Yardım Lütfen

Her Sabah Geç Çalışıyo Çalıştıktan Sonra arkamı Bi dönüyorum Sis Kaplamıs Siyah Duman Atıyor Yere Baktıgımda İse Yerde Simsiyah Bir Leke Eksozdan Gelen Neden Yapıyordur Bunu Yardım Lütfen

geçmiş olsun kardeşim tam raptor'luk bir soru... bekleyelim bakalım cevaba...

geçmiş olsun kardeşim tam raptor'luk bir soru... bekleyelim bakalım cevaba...

Sagolasın Abi

sizin sorununuz turbo yakıt pompası daha doğrusu yakıt sistemi enjektörler ile alakalı olabilir araba çalıştıktan sonra gaz yememe gibi bir problem oluyor mu

sizin sorununuz turbo yakıt pompası daha doğrusu yakıt sistemi enjektörler ile alakalı olabilir araba çalıştıktan sonra gaz yememe gibi bir problem oluyor mu
rahat Gaz Yiyor Araba Gazda Bi Problem

Gri Duman Atıyor Giderkende

aldığınız mazottada bi problem olabilir

petrol ofisinden alıyorum abi depo doluyyo biraz gidincede acayip dercede düşüyo mazot ibresi.havamı basıyolar napıolarsa 🙂

gözüm araban dieselse yağ yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi en son ne zaman değişti?arabanın motoru nedir?multijet mi 1.9 düz mü 1.9 jtd mi 1.6 mı 2.0 pover mı?benzinlimi diesel mi?

araban dieselse ve petrol ofisinden mazot alıyorsan kardeşim hiç bizi uğraştırma sür direk pompa enjeksiyoncuya...enjektörleri bi elden geçirsin,enjeksiyon pompasına ve besleme pompasına bi baksın...ordan da çık git bi servise yağ yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi sıradan bi değişsin...bana sorarsan arada bir yerde de arabaya bi karbon clean çektir biryerde...

ama benim tahminim senin enjektörler mefta...petrol ofisinden mazot alıpda yüzümün güldüğü hiç olmadı!

haa bu arada hava debimetresinide bi baktır...ondanda ümidim yok!

gözüm araban dieselse yağ yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi en son ne zaman değişti?arabanın motoru nedir?multijet mi 1.9 düz mü 1.9 jtd mi 1.6 mı 2.0 pover mı?benzinlimi diesel mi?

arabanın motoru 1.3 multijet
en son 3 ay önce degişti hepsi
Hava Debimetreesi ne oluyor abi

arabanın motoru 1.3 multijet
en son 3 ay önce degişti hepsi
Hava Debimetreesi ne oluyor abi

3 ay önemli değil.bakımdan sonra kaç km yaptı araba?

hava debimetresi aracın aldığı havanın miktarını ölçen bir parça.bu parça bozuksa sürekli kara duman atma normal.

SLM RAPTOR ARKADAŞ, SORUNU BİGÜZEL SIRALAMIŞIN ELİNE SAĞLIK.İNŞALLAH UCUZ ATLATIR. HEM SİYAH MEMDE GRİ DUMAN HAYRA ALEMET DEĞİL GİBİ. ALLAH CAN SAĞLIĞI VERSİN .İNŞALLAH SİTENİN YORUMLARI ARKADAŞA FAYDALI OLUR DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK.SLM. MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

SLM RAPTOR ARKADAŞ, SORUNU BİGÜZEL SIRALAMIŞIN ELİNE SAĞLIK.İNŞALLAH UCUZ ATLATIR. HEM SİYAH MEMDE GRİ DUMAN HAYRA ALEMET DEĞİL GİBİ. ALLAH CAN SAĞLIĞI VERSİN .İNŞALLAH SİTENİN YORUMLARI ARKADAŞA FAYDALI OLUR DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK.SLM. MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

mevlut emmi bunun sıkıntısı çok derin değil...mavi duman vermesinde,gerisi hallolur...

kesinlikle katiliyorum...mavi sakat...

Mavi Ne Oluyo Abi TEşekkür ederim Yardımlarınız İçin 3-4 bin km oldu

paşam mavi duman geliyorsa motor yağ yakıyor demektir...o zaman motor komple inecek ve rektefe olacak...3-4 bin liranın kapısı!

Back