Her Sabah Geç Çalışıyo Çalıştıktan Sonra arkamı Bi dönüyorum Sis Kaplamıs Siyah Duman Atıyor Yere Baktıgımda İse Yerde Simsiyah Bir Leke Eksozdan Gelen Neden Yapıyordur Bunu Yardım Lütfen
Her Sabah Geç Çalışıyo Çalıştıktan Sonra arkamı Bi dönüyorum Sis Kaplamıs Siyah Duman Atıyor Yere Baktıgımda İse Yerde Simsiyah Bir Leke Eksozdan Gelen Neden Yapıyordur Bunu Yardım Lütfen
geçmiş olsun kardeşim tam raptor'luk bir soru... bekleyelim bakalım cevaba...
rahat Gaz Yiyor Araba Gazda Bi Problemsizin sorununuz turbo yakıt pompası daha doğrusu yakıt sistemi enjektörler ile alakalı olabilir araba çalıştıktan sonra gaz yememe gibi bir problem oluyor mu
gözüm araban dieselse yağ yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi en son ne zaman değişti?arabanın motoru nedir?multijet mi 1.9 düz mü 1.9 jtd mi 1.6 mı 2.0 pover mı?benzinlimi diesel mi?
gözüm araban dieselse yağ yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi en son ne zaman değişti?arabanın motoru nedir?multijet mi 1.9 düz mü 1.9 jtd mi 1.6 mı 2.0 pover mı?benzinlimi diesel mi?
arabanın motoru 1.3 multijet
en son 3 ay önce degişti hepsi
Hava Debimetreesi ne oluyor abi
SLM RAPTOR ARKADAŞ, SORUNU BİGÜZEL SIRALAMIŞIN ELİNE SAĞLIK.İNŞALLAH UCUZ ATLATIR. HEM SİYAH MEMDE GRİ DUMAN HAYRA ALEMET DEĞİL GİBİ. ALLAH CAN SAĞLIĞI VERSİN .İNŞALLAH SİTENİN YORUMLARI ARKADAŞA FAYDALI OLUR DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK.SLM. MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*
Mavi Ne Oluyo Abi TEşekkür ederim Yardımlarınız İçin 3-4 bin km oldu
Aman Aman Allah KorusunMavi Ne Oluyo Abi TEşekkür ederim Yardımlarınız İçin 3-4 bin km oldu
paşam mavi duman geliyorsa motor yağ yakıyor demektir...o zaman motor komple inecek ve rektefe olacak...3-4 bin liranın kapısı!