sabah sabah :(

zaff34

Daimi Üye
Bu Sabah işe giderken e-5 göztepe köprüsünün altında trafik tıkalıyken aralardan gecmeye calışan bir motosiklet sağ ön camurluğuma yaslandı.. Ben arabadan inene kadar adam uctu gitti plakası da yoktu.. Olan Dobloma oldu 🙁

geçmiş olsun abi. ben öyle motosikletli dokunmalarda kaçacaklarını bildiğim için hemen arkadan bidaha vuruyorum düşüyolar. bölece avucumda oynatıyorum istediğim gibi. ama tabi öldürmek için çarpma dengesini boz geriye kalanı onlar kendileri yapıyo 🙂🙂

Cok fena moralimi bozdu Fethi.. Çamurluk ezildi.. Servise gidip vakumla cektiricem bakalim kurtarabilecekmiyim

inşallah düzelir abi ama bozma moralini. daha kötüsünü düşün. ya o trafik sıkışıklığında arkada bi kamyon duramayıp çarpaydı. boşver. cana geleceğine mala gelsin. gerçi böyle ufak şeyler insanda üzüntüden çok sinir yapıyo. ama napalım. bununla geçmiş olsun. allah beterinden korusun.

geçmiş olsun.

geçmiş olsun,
motosiklet sürücüleri bizi farkedin bizde trafikteyiz diye söylenmeyi biliyolar, asıl kendileri başkalarını görmüyor *ciks*

insan olmayı beceremiyoruz.yoksa motor,tır kamyon,otomobil hikaye.hatadır olabilir.kaçmaya ne gerek.öbür tarafta nereye kaçacaz bakalım?

geçmiş olsun...

Zafercim geçmiş olsun kardeşim

geçmiş olsun..

geçmiş olsun üzme bence kendini bide bu kazalara alışmalısın abi

geçmiş olsun.
iyi dileklerde bulunan arkadaşlara da katılıyorum.
benim de sol ön çamurluk 2 senedir ezik duruyor. arabayı 2 senedir aynı olay yerine, göğüse telefon numarası yazıp bırakıyorum ama ne arayan var ne de soran. bizim de hesap mahşere kaldı. boş ver canımız sağ olsun, Allah beterinden saklasın.

Back