Doblo Sabah Arabanın Marşı Basınca Tık Sesi Geliyor

ATAKAN YAVUZ

HAMDİ BÜKLÜ
Doblo
Adı
HAMDİ BÜKLÜ
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Basın Mensubu(ALTAŞ TV)
Aracınız
Doblo
Modeli
Safeline
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
GRİ (GRANİT)
2011 Doblo Combi(Safeline) 55kw aracımda bu sabah(07.:00'de) marşa basınca tık sesi geldi. üçünçü kez marşa basınca çalışıyor. Akü yeşil ışık yanıyor(12,2 voltta). Bir ay önce marş kömürünü değiştirdim. Aklıma iki seçenek geliyor. AY ısıtma bujileri değişmesi gerekiyor yada enjektörde mi bir sıkıntı var. Ayrıca arabamla 50 km gittiten sonra stop edip, aradan 30dk sonra marşa başınca hemen alıyor. Motor ısınıyor mı hemen çalışıyor anlamadım. bana yardımcı olur musunuz?

Aküyü aracı çalıştırma anında ölçün.yeşil olması ya da boşta 12 göstermesi akünün sağlam olduğunu göstermez.

Uzun bir süre sonra ustaya götürdüm ve aracımın marş otomatiği bozulmuş. benden önceki sahibi marş otomatiğini tamir ettirmiş. bugün değiştirdim. Ustalıkla beraber 340 lira tuttu

Uzun bir süre sonra ustaya götürdüm ve aracımın marş otomatiği bozulmuş. benden önceki sahibi marş otomatiğini tamir ettirmiş. bugün değiştirdim. Ustalıkla beraber 340 lira tuttu
Güle güle kullanın

@Mstfslkm bu arızada çıkabilir

Aynı iş başıma gelmişti.Bir yere gittiğimde durdurup çalıştırmak istediğimde en az 10dk beklemek zorunda kalıyordum dinamo soğuyana kadar bende de otomatiği bozmuştu.Sökmüşken kömürleri de değişmesini söyledim gresle bir güzel yağladı dinamo bakımını da yaptırmış oldum.

Isıtma bujilerinde sorun varsa bujiler beni değiştir diye bağırıyor ama. Benim arabada kış vermez yaz bujiler ısıtmıyor der artık neden diyor anlamadım.

Back