Rüzgarlık

Dark Knight

Fenomen Üye
Ön camlara rüzgarlık ve çamurluklara da paçalık taktırmak, istiyorum. D2 Kasa için hangi markayı önerirsiniz. Bir de kendim mi taksam serviste ya da yerinde mi taktırsam diye düşünüyorum kararsız kaldım.

Yuh arkadaş bu ne yaaa. Servis resmen söğüşlüyor adamı. 4 adet paçalık için 120TL fiyat verdiler. Üstelik takma dahil mi diye sorduğumda sormam lazım diyince "tamam kardeşim şimdilik kalsın" dedim 🙁

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Yuh arkadaş bu ne yaaa. Servis resmen söğüşlüyor adamı. 4 adet paçalık için 120TL fiyat verdiler. Üstelik takma dahil mi diye sorduğumda sormam lazım diyince "tamam kardeşim şimdilik kalsın" dedim 🙁
abi ben kuzgun marka rüzgarlık taktım çifti 30 tl.üzerinde yapışkanbandı var yanlız püf noktası.plastigin kilitten taraftaki ucunu contanın içine degilde dışında kalacak şekilde çıkık bırakmak lazım yoksa cama deyiyor.paçalıgı ben sanayideki aksesuarcıdan çifti 15 tl ye aldım ama takmadım çamurlugun davlumbazını delmek istemedim takılmış örnegine bakmak gerek yada sanayide 10-20 neyse veripte taktırılabilir kopartacılara.bu tip aksesuarlar sahibinden.com da mevcut ordanda fikir sahibi olabilirsin

Ahmet abi bence hiç servise bulaşma git aksesuarcıya orda taktır.....

Teşekkürler Samet.

Can yaa deli oldum resmen adam 20TL lik malzeme için 120TL fiyat çekti. Garanti haricindeki işlemler için asla uğramam servise. *pissed*

Teşekkürler Samet.

Can yaa deli oldum resmen adam 20TL lik malzeme için 120TL fiyat çekti. Garanti haricindeki işlemler için asla uğramam servise. *pissed*

paçalık fiyatını duyunca rüzgarlık fiyatlarını sormadın galiba servise abi 🙂

ben aracı mart sonu bayiden alırken paçalıkları da servisine taktırmıştım. 4'ü için 40 tl istemişlerdi.

mert_303 tarafından yazılan metin:
Teşekkürler Samet.

paçalık fiyatını duyunca rüzgarlık fiyatlarını sormadın galiba servise abi 🙂

Yok, önce onu sormuştum Mert. Hiç getirmiyoruz dedi. Ellerinde olsa herhalde ona da bi 200TL falan derdi ...

melrock tarafından yazılan metin:
ben aracı mart sonu bayiden alırken paçalıkları da servisine taktırmıştım. 4'ü için 40 tl istemişlerdi.

Servis'den servise bu kadar fark eder mi yaa *eek*

Teşekkürler Samet.

haklısın valla Ahmet abi arada 100TL fark var...

Ön camlara rüzgarlık ve çamurluklara da paçalık taktırmak, istiyorum. D2 Kasa için hangi markayı önerirsiniz. Bir de kendim mi taksam serviste ya da yerinde mi taktırsam diye düşünüyorum kararsız kaldım.
Ahmedim lüx yani altları şerit metalli 4 kauçuk paçalık 40 tl mugen 2 li rüzgarlık 50 tl perflex 2 li rüzgarlık 30 tl ....Sakın ha serviste alt dudaktan öperler acdamı.....gel bana hepsini cillop gibi taktırayım ........

bakiergul tarafından yazılan metin:
Ahmedim lüx yani altları şerit metalli 4 kauçuk paçalık 40 tl mugen 2 li rüzgarlık 50 tl perflex 2 li rüzgarlık 30 tl ....Sakın ha serviste alt dudaktan öperler acdamı.....gel bana hepsini cillop gibi taktırayım ........

Moruk atlar gelirim valla, servise o kadar extradan bayılacağıma üşenmem gelirim oraya kadar, hem bi çayını da içer geri dönerim 😀
Bugün muhabbeti oldu arkadaşlarla bu servis meselesinin, yakın bir aksesuarcı tavsiye ettiler, bakalım olmadı gelirim yanına reyis 😉

Moruk atlar gelirim valla, servise o kadar extradan bayılacağıma üşenmem gelirim oraya kadar, hem bi çayını da içer geri dönerim 😀
Bugün muhabbeti oldu arkadaşlarla bu servis meselesinin, yakın bir aksesuarcı tavsiye ettiler, bakalım olmadı gelirim yanına reyis 😉
Herzaman beklerim başımla beraber çay lan kaçamazsın.........yemek yeriz......

Çay, yemek bahane. Gönüller bir olsun yeter *comfort*
*clap**clap*

Çay yemek bahane......ama rüzgarlık şahane......

Çay yemek bahane......ama rüzgarlık şahane......
😀

estetik olarak hem güzel gösteriyor hemde klima kullanımını azaltıp klima çarpmasınında önüne geçilmiş olunuyor
yanlız bide dez avantajı var drekleri biraz daha kalınlaştırıyor görüşü biraz daha kısıtlıyor

S@MeT38 tarafından yazılan metin:
estetik olarak hem güzel gösteriyor hemde klima kullanımını azaltıp klima çarpmasınında önüne geçilmiş olunuyor
babama bi diyim bakalım ne dicek??

güzel olmuş Ahmet abi hayırlı olsun........

Back