AbdullahAltınn
Daimi Üye
Doblo- Kayıt
- 2 Mayıs 2024
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Cargo
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2008
- Renk
- Bulut Beyazı
Aracın fotoğrafları var atarımsonradan açılmış olmasın
foto varsa daha iyi anlaşılır
Ruhsata yanlışmı yazılmış o zamanAraç bayağı orijinal duruyor. Arka koltukları ve emniyet kemerleri hiç sırıtmıyor bence. İlk kasa Dobloların arka koltuk tarafındaki plastik yan trimleri çok değişiklik gösterebiliyor. Dobloların panelvanıyla koltuklusu arasında farklar oluyor. Özellikle 2010-2015 kasada çok fark oluyor ve orijinal koltuklusunu ayırt etmek kolay olur.
Açılmalarda şaft tüneli olmuyor diye biliyorum ama benimkinde varSol arka kapı yok d2 lerde combilerde çift taraflıdır cargolarda sağ tarafta bulunur kapı ,sonradan açılmadır projelidir cam orjinal takılır fiat tse damgalı olması birşey ifade etmez açılma olduğu için sonradan corgo combi olarak eklenmiştir
bizimki de aynı böyle solda kapı yok ama combi olarak geçiyorSol arka kapı yok d2 lerde combilerde çift taraflıdır cargolarda sağ tarafta bulunur kapı ,sonradan açılmadır projelidir cam orjinal takılır fiat tse damgalı olması birşey ifade etmez açılma olduğu için sonradan corgo combi olarak eklenmiştir
Bence sonradan açılmaya pek benzemiyor. Arka sol camı da açılan cam değil. İçinin resmi varsa nasıl göründüğünü görebiliriz.
Bağlantılı bir şey söylediniz bence. Özellikle ilk kasa Doblonun farklı yan trim ve emniyet kemeri direk plastikleri oluyor. Bu d2 kasaların da yan trimlere sahip olanı var. Bence çıkma bulup denemek lazım. Araç orijinale yakın duruyor. Arka koltuklarla ön koltuğun deseninin aynı olup olmadığına da dikkat ederim. Aynıysa orijinal olma ihtimali bence yüksektir. Emniyet kemerleri de yan direklerde mevcut duruyor. 2010-2015 kasa Dobloların panelvanında arka yan emniyet kemeri üst cıvata yeri olmuyor. Bu da belirgin bir fark. O kasayı üçe ayırıyorum. Koltuklu ve camlı 5 kişilik olanlara koltuklu Doblo diyorum. Panelvanların ön koltuk arkasında ara bölme sacı olanına kapalı Doblo diyorum. Ara bölme sacı olmayan ön koltuk arkası demirlikli veya demirliksiz fark etmeyen panelvanlara da açık Doblo diyorum. Ara bölme sacı olmayan Doblonun yan emniyet kemeri üst plastik direği koltuklu Doblolarla aynı ve ara bölme sacı olan Doblodan güzel duruyor.Konudan bağımsız bir sorum daha olacak ful paketlerde iç direkler plastiklerle kapalı oluyor plastik parçaları alsam uyum sağlarmı takabilir miyim
Ön koltuklarla arka koltukların deseni ve rengi uyuyor.Bağlantılı bir şey söylediniz bence. Özellikle ilk kasa Doblonun farklı yan trim ve emniyet kemeri direk plastikleri oluyor. Bu d2 kasaların da yan trimlere sahip olanı var. Bence çıkma bulup denemek lazım. Araç orijinale yakın duruyor. Arka koltuklarla ön koltuğun deseninin aynı olup olmadığına da dikkat ederim. Aynıysa orijinal olma ihtimali bence yüksektir. Emniyet kemerleri de yan direklerde mevcut duruyor. 2010-2015 kasa Dobloların panelvanında arka yan emniyet kemeri üst cıvata yeri olmuyor. Bu da belirgin bir fark. O kasayı üçe ayırıyorum. Koltuklu ve camlı 5 kişilik olanlara koltuklu Doblo diyorum. Panelvanların ön koltuk arkasında ara bölme sacı olanına kapalı Doblo diyorum. Ara bölme sacı olmayan ön koltuk arkası demirlikli veya demirliksiz fark etmeyen panelvanlara da açık Doblo diyorum. Ara bölme sacı olmayan Doblonun yan emniyet kemeri üst plastik direği koltuklu Doblolarla aynı ve ara bölme sacı olan Doblodan güzel duruyor.
Ayn o uğur glass diye bir cam takılmışorjinale benziyor, sadece sol orta kapı yerindeki cam sonradan yan sanayi ile değişmiş heralde