Rot ayarı

yunus0635

Fenomen Üye
Doblo
Adı
YUNUS KILIÇ
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Beyaz Eşya Kombi Tamir Bakım Servisi
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2023
Renk
Beyaz
20151114_155630.jpg
20151109_101004.jpg
20151109_101210.jpg

Sağolsun servis yapmamış doğru Rot ayarını dışarda yaptırdım @hamzakarakaya nasıl değerler başkanım

@yunus0635
yapan ustamın ellerine saglık mükemmel olmuş güle güle kulan güzel kardeşim

ah bu sanayide ki ustalar olmsa ne olacak bu arabalar hali 😀

Maşallah allah yapandan razı olsun muhteşem degerler @yunus0635 bozuk yolda düz gider

@kadir24 teşekkürederim başkanım isterimki Bianchi bisikletim gibi ellerimi bıraktığım zaman dümdüz ok gibi olsun ama oldu sonunda.

Merhaba arkadaşlar, hayırlı geceler;
Kazasız belasız binin inşallah aracınıza. Merak ettiğim bir kaç konu var siz ve forumdaki arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Aracınızda sağa ya da sola çekme var mıydı? Var ise düzeldi mi? Benim aracım sola çekiyor. Servisteki eleman test sürüşü yapıp "Yok abi çekmiyor sola, sadece yolun eğimine göre hareket ediyor normal" dedi. Forumdan edindiğim izlenim doğrultusunda "düz yolda 50 kere direksiyon düzelttin" diyerek polemiğe girmedim( çünkü çoğu arkadaş servis hatayı kabul etmiyor demiş). Ama rot-balansa da sokmadım henüz. Rot a girsem sanayide garanti bozulur mu ve iyi bir usta bulsam sola çekme düzelir mi? Tavsiyeleriniz nelerdir?

@senged öcelikle hoşgeldiniz profil avatar fotonuzu oluşturmanızı rica eder keyifli forumlar dileriz.burdaki görüntüler doğru değer testler ve araç direksiyonu düz tutmamıza rağmen sola hafif çekmeye yapıyordu servi aynı cevabı verince kendim dışarda yaptırdım

bu araç daha 6aylık servise söylemezsen bişey olmaz garantisine

sizi facebook team doblo grubumuzdada görmek isteriz.

@senged aileye hoşgeldin keyifli ve aktif paylaşımlar dışarda Rot ayarı garantiyi etkilemez kolay gelsin

Eksiklikleri tamamlayacağım hocam. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim umarım benim aracımda sizinki gibi düzelir. Teşekkürler Volkan

@senged nedemek görevimiz sizlere yardımcı olmak ama lütfen profilinizi oluşturun.

@yunus0635
Başkanım ayarı nerde yaptırdın rica etsem söyleyebilirmisin bizim d4 sanki sağa daha yatkın gidiyo gibi [emoji1] [emoji1]

İvedik conker oto

Ama servise gitsen olmazmı

Çok sağol başkanım... Bide ücretini sorabilirmiyim kusura bakmazsan.

Servislede konuşuyum başkanım tamam..

Back