Rizeli Doblocular Buraya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doblo53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Kazdaleren
Hoş geldin foruma kardeş Yakın zamanda gelir kardeşim sabır

@Kazdaleren
Hoşgeldin foruma dostum

@dnihatt1
Hoşgeldin Nihat.

Rize Trabzonda bi bulusma gider artik ekip cogaliyor..

Yaz başinda da ordu- samsun il sinirinda olacak Karadeniz bulusmasina da Rizeyi Trabzonu da bekliyoruz insaallah..

@emretercüman
150 tl sanırım, ama çerçeveler söküleceği için işciliği uzun sürer

@mali_55
Trabzonlu arkadaslarla ortaklasa bir bulusma yapilabilir aslinda mantıklı. Yazında büyük bi karadeniz buluşması çok güzel olur 🙂

@driven @Salacık taksi istek var bakın ilk bulusma icin o bolgede bi girisim yapilabilir..

Yaz basinda da Buyuk Karadeniz bulusmasi icin hazirliklara basladik biz...

Selamun aleyküm Rize'den Rize yöneticisi yok sanırım Rize yöneticiliği almak isterim yapabilirim

@Zekiusta53
Aleykümselam profil ayarlarınızdan avatar yükleyebilirmisiniz

@Zekiusta53
İL YÖNETİCİLERİNİNİ ATANMA ŞEKLİ:

1-İl yöneticisi en az 25(yirmibeş) yaşını doldurmuş olmalıdır.

2-il yöneticisinin ehliyeti olmalıdır.

3-İl Yöneticisinin Forumda Minimum 3 ay Üyeliği ve Minimum 150 mantıklı Mesajı Bulunmalıdır

4-İl Yöneticisi Seçilen Yöneticimiz 2 Ay Deneme Süresince Değerlendirilecek,Facbookta Yetkisi Bu süre Sonucunda Onaylanırsa Verilecek,Lakin Forumda Yetkilerini Hemen Alacaktır.
Bu Yüzden Forumda Aktiflik Çok Önemlidir.

5-İl Yöneticileği için talepte bulunmak isteyen üyeler, öncelikle;(link) başvuru sayfamızdan müracaat formu dolduracaklardır...
6-İller için yapılan müracaatlar sitemizin 5 adet admini tarafından değerlendirilerek, yöneticiliğe atanması uygun görülenler, ilgili başlıkta duyurulacaktır

Bu sartlari tasiyanlar muracaat edebiliyor arkadaslar..

@yunus0635

Deniyorum uygulamadan atıyor beni

@Zekiusta53
Google chromeden yap

aynen rizede baya bi doblo var ulaşıldıgı kadar kişiye ulaşıldıktan sonra güzel bi toplantı olabilir

Back