DOBLO
beğenerek heyecanla aldığım arabam benim istediğim gibi hareket etmeli kendi başını alıp gitmemeli 🙂
aldığım araba belki de biraz olsun beni ve o dönem ki tarzımı yansıtmalı
arabam yol tutuş, direksiyon, fren, performans gibi isteklerime duyarsız kalmamalı
eski devirlerde kalmamalı, teknolojiyi takip etmeli, genel ihtiyaçları( güvenlik, ekonomi, piyasa satışı, servisi) sağlamalı
aracım ; alınması, satılması, başka başka memnun olan sürücülerine ulaşılması BUZ DAĞLARININ TEPESİNDE olmamalı
aracımın üretim sebebi esasen bize ve ailelere önem vermeli, bizleri taşırken güvenli olmalı
her modeli kendini sevdirmeli kabul ettirmeli
aracımızın markası bizi sorunlarla başbaşa yapayalnız ve çaresiz bırakmamalı
aracımın içinde evimdeymişim gibi keyfini sürdürebilmeli tebessüm ettirmeli
her konuya girebilmeli sempatik olmalı 🙂 ( çokmu salladım yaaw)
alırkende satarkende gidebileceğim geniş donanımlı ve yaygın ağlı güleryüzlü yetkili servis ve bayileri olmalı.
içimizden biri olduğunu ülkemize ait olduğunu, değişime ayak uydurabileceğini, herkese malzeme muhabbet konusu sunabilceğini göstermeli.
hayalini kurduğum kadar ve hatta fazlası bile olmalı
GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=dd84a1fa-40d3-11df-8c91-00215ad7dba2&Aux=44|0|8CCA2F7C8855380||
aslında daha da bu gibi şeyler eklenebilir. şimdilik aklıma gelenler bunlar
www.teamdoblo.com
beğenerek heyecanla aldığım arabam benim istediğim gibi hareket etmeli kendi başını alıp gitmemeli 🙂
aldığım araba belki de biraz olsun beni ve o dönem ki tarzımı yansıtmalı
arabam yol tutuş, direksiyon, fren, performans gibi isteklerime duyarsız kalmamalı
eski devirlerde kalmamalı, teknolojiyi takip etmeli, genel ihtiyaçları( güvenlik, ekonomi, piyasa satışı, servisi) sağlamalı
aracım ; alınması, satılması, başka başka memnun olan sürücülerine ulaşılması BUZ DAĞLARININ TEPESİNDE olmamalı
aracımın üretim sebebi esasen bize ve ailelere önem vermeli, bizleri taşırken güvenli olmalı
her modeli kendini sevdirmeli kabul ettirmeli
aracımızın markası bizi sorunlarla başbaşa yapayalnız ve çaresiz bırakmamalı
aracımın içinde evimdeymişim gibi keyfini sürdürebilmeli tebessüm ettirmeli
her konuya girebilmeli sempatik olmalı 🙂 ( çokmu salladım yaaw)
alırkende satarkende gidebileceğim geniş donanımlı ve yaygın ağlı güleryüzlü yetkili servis ve bayileri olmalı.
içimizden biri olduğunu ülkemize ait olduğunu, değişime ayak uydurabileceğini, herkese malzeme muhabbet konusu sunabilceğini göstermeli.
hayalini kurduğum kadar ve hatta fazlası bile olmalı
GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=dd84a1fa-40d3-11df-8c91-00215ad7dba2&Aux=44|0|8CCA2F7C8855380||
aslında daha da bu gibi şeyler eklenebilir. şimdilik aklıma gelenler bunlar
www.teamdoblo.com