oraya kadar basmana ne gerek var?3750 de turbo etkinliği bitiyor zaten.
doblom 1.3 değil 1.2 benzin lpgli amacım egzoz koyup vutututu çekmek 😀
ahahahaha *haho**haho*abi harbi bilmiyor musun 😀 devir kesiciye girince çıkan ses abi 😀 http://www.youtube.com/watch?v=VlxnTm5NSm0
ahahahaha *haho**haho*abi harbi bilmiyor musun 😀 devir kesiciye girince çıkan ses abi 😀 http://www.youtube.com/watch?v=VlxnTm5NSm0
la berat ekzozu kafana pi korum,vutututu diye koşarsın mahallede 😀😀😀 gülüyo bide la.yav aslanım ne zaman bırakacaksınız bu boş işleri?ben o anlamda diyorum vututu ne?
mahalleye hava mı atacan?al bi subaru impreza wrx.o zaman vututu diye arabaının anasını ağlatman gerekmez.rolantide geçsen herkes farkeder seni.
hatta al bi hayabusa bütün istanbul seni konuşsun.
la toxict habu berat anlamadı tamam da,sen de kalktın video koydun öyle mi?akünüz bite inşallah,sabahın köründe dımdızlak kalın emi!
la toxict habu berat anlamadı tamam da,sen de kalktın video koydun öyle mi?akünüz bite inşallah,sabahın köründe dımdızlak kalın emi!
Abi gençleri bilinçlendirmek lazım nabalım ayrıntılı açıklayayaım dedim bide örnek olarak bi video koyayım dedim 🙂
Türkiyede ki motorsporları tutkunlarının önünü kesmemek lazım zaten bizim millet motorsporlarına spor gözüyle bile bakmıyor devlet bile destek vermiyor bizde kendi kendimizi eğitiyoruz nbalım 🙂
Berat taktıracaksan egsoz taktır zaten rban benzinliyse 1 dk. düşünme brth egsoz taktır ama ya vanalı olsun yada kumandalı hem sürekli ötersesenin kafan şişer hemde polis faktörü var 🙂 bu arad araba limitöre sok bişey olmazda limitörede ne kdar tutacağın önemli pistonları havada görebilirsin yani teklikesi var biraz da haberin olsun 🙂
Abi gençleri bilinçlendirmek lazım nabalım ayrıntılı açıklayayaım dedim bide örnek olarak bi video koyayım dedim 🙂
Türkiyede ki motorsporları tutkunlarının önünü kesmemek lazım zaten bizim millet motorsporlarına spor gözüyle bile bakmıyor devlet bile destek vermiyor bizde kendi kendimizi eğitiyoruz nbalım 🙂
Berat taktıracaksan egsoz taktır zaten rban benzinliyse 1 dk. düşünme brth egsoz taktır ama ya vanalı olsun yada kumandalı hem sürekli ötersesenin kafan şişer hemde polis faktörü var 🙂 bu arad araba limitöre sok bişey olmazda limitörede ne kdar tutacağın önemli pistonları havada görebilirsin yani teklikesi var biraz da haberin olsun 🙂
yav tamam açalım motor sporlarının önünü ama,arkadaş bizim gençlerde maşallah hepsi collin mcrae!arkadaş altına bi 4 teker geçiren bakıyorsun sokak arasında ralli yapıyor.e şimdi sende burdan verdin mi gazı ayarı,akşam seyreyle mahallede championship rally!
arkadaş bu işi profesyonel eğitimini alan;profesyonel aracı,ekibi,ekipmanı olan adamlar kapalı pistlerde yapsın.bizde çekirdeğimizi alıp gidip izleyelim.85 model 124 şahinle mahalle aralarında yapılmasın bu iş.çoluk çocu kaza yapıyor ölen kalan oluyor Allah muhafaza.yazık değil mi?biz baştan beri anlaşamadık bu konuda senle.
boşver.oynama milletin standart konfigürasyonuyla.