Mehmetalibagcı Şehitkamil Temsilcisi Yetkili Kişi İlçe Temsilcisi Doblo Kayıt 2 Temmuz 2018 Mesaj 101 Yaş 43 Adı Mehmet ali BAĞCI Kan Grubu B RH + Şehir Gaziantep Meslek Elektronikci Aracınız Doblo Modeli Easy Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2014 Renk Beyaz 22 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar 2014 easy 1.3 doblomda radyo çok zayıf geniş dokunmatik ekranlı radyosu güçlü olan bir teyp almak istiyorum marka model onerirmisiniz
Arkadaşlar 2014 easy 1.3 doblomda radyo çok zayıf geniş dokunmatik ekranlı radyosu güçlü olan bir teyp almak istiyorum marka model onerirmisiniz
fatihbural Daimi Üye Doblo Kayıt 18 Mart 2020 Mesaj 168 Yaş 40 Adı Fatih BURAL Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Meslek Yazılım Uzmanı Aracınız Doblo Modeli Maxi Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2012 Renk Gri 23 Eylül 2021 #2 Mehmetalibagcı demiş ki: Arkadaşlar 2014 easy 1.3 doblomda radyo çok zayıf geniş dokunmatik ekranlı radyosu güçlü olan bir teyp almak istiyorum marka model onerirmisiniz Hepsini görüntüle... Sinyal yükselticiler var bu çözümün haricinde hiçbirşey işe yaramıyor maalesef.
Mehmetalibagcı demiş ki: Arkadaşlar 2014 easy 1.3 doblomda radyo çok zayıf geniş dokunmatik ekranlı radyosu güçlü olan bir teyp almak istiyorum marka model onerirmisiniz Hepsini görüntüle... Sinyal yükselticiler var bu çözümün haricinde hiçbirşey işe yaramıyor maalesef.