Yardım Radyatör

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan garip 1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

garip 1

Azimli Üye
Adı
ugur
Kan Grubu
B RH +
Modeli
Araç Yılı
2004
Herkese iyi aksamlar 1.2 Doblo 8 valf klimalı 2004 aracım var fakat su radyatörü nun hangi seri oldugunu bulamadım başka bir radyatör takmışlar lütfen yardım

şaşe no ile arama yapılan sayfalar var ordan garanti şekilde bulabilirsiniz. google a danışın.

Yada direk eparça ünlü oto web sayfalarını kontrol edebilirsiniz. Şaşe no verirseniz telefonda parça fiyatını söylerler.

SPONSORUMUZ ÜNLÜ OTO İLE GÖRÜŞÜN
YETKİLİ MÜŞTERİ TEMSİLCİMİZ
@Evren ömrü ünlü oto
MEHMET ERKAYA
05543791713

Herkese iyi aksamlar 1.2 Doblo 8 valf klimalı 2004 aracım var fakat su radyatörü nun hangi seri oldugunu bulamadım başka bir radyatör takmışlar lütfen yardım
en doğru bilgi için yetkili servise danışın

şaşe no ile arama yapılan sayfalar var ordan garanti şekilde bulabilirsiniz. google a danışın.

Yada direk eparça ünlü oto web sayfalarını kontrol edebilirsiniz. Şaşe no verirseniz telefonda parça fiyatını söylerler.
Ünlü oto sağolsun 5 sefer vermeme rağmen dönüş yapmadılar vadsap dahil eper diye bir program var herşey var ama tam anlamadim

aloparca ve parcafilosu nu daha önce kullanmıştım. bir araştırın.

Ben 1.9 jtd için kale marka radyatör aldım. Benimki delikti . Geçen ay 330 tlye.

220 liraya da ithal yan sanayi mevcut. Kale de yansanyini iyisi. Radyatörlerin çok değişceğini sanmıyorum Bu modellerde aynıdır.

Sizinkinler aşağıdakilerden ;

(link)
(link)
(link)

290 ile 490 tl arası

Son düzenleme:
Back