merhaba arkadaslar bu gun premio 1.6 3 haftalık aracımda bisey kesvettim hatta servisi aradım onlar bile anlamadı ama premio 1.6 105 ps olanlar denelerse ve sonucunu söylerlerse sevinirim bu gun isim vardı arabayı kapattım isimi gördüm tekrar arabaya bindim ama debriyaja falan hic bir seye basmadım arabayı calıstırdım gaza yükleniyorum 2.500 deviri gecmio hayret ettim bi sorunmu var falan die endise ettim servisi aradım onlarda hava sogudu ondan kaynaklanabilir bi sorun cıkmaz dediler ama icim rahat etmedi sonra 1 saat sonra motorun sogumasını bekledim yine aynısını yaptı sonra deneme yanılmalara basladım kapattım tekrar calıstırdım yine aynı sonra bisey farkettimki özellik olabilir bir güvenlik özelligi aracımızı debriyaja hic basmadan calıstırdıgımızda dibine kadar gaz bassanızda 2500 deviri gecmio ama sonra debriyaja bir kez basıp cekin sonra gaza yüklenin arac normala dönüyor acaba bu bir güvenlik önlemimi yoksa hatamı aklıma takıldı doblo 1.6 105 ps 6 vites olan arkadaslar bir deneyip sonucunu yazarmısınız birde bir kac sey sorucam belki burası yeri degil ama daha önce safe line vardı 2011 onda 3 derecenin altına düstügünde hava hem sesli vede bir kez yol bilgisayarında uyarıyodu bunda farkettim sessiz sadece yolbilgisayarında uyarıyor sonra digerinde hız limitini actıgımızda panelde bir görsel öge vardı ve bir kez yol bilgisayarnda uyarıyordu ama bunda bir ses ve birkez de yol bilgisayarında uyarıyor ama panelde görsel bir isaret yok bu özellikler ayarlanıp acılıyormu yoksa hepsinde aynımı saygılarımla..