Platoon 713 1080P HD HDMI Araç İçi Kamera

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EAB53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EAB53

Onursal Üye
Adı
Ekrem Bal
Modeli
Renk
Beyaz
Aşağıda linkte görmüş olduğunuz Platoon marka araç içi kamerayı bugün satın aldım. Ürün gelir gelmez size izlenimlerimi aktaracağım.

Bu tür bir üründe hiç bir deneyimim yok. 1080P HD olarak belirtilmesine binaen satın aldım. Gelince deneyeceğim. Buraya video da koyarım.

(link)

Hayırlı olsun güle güle kullan bizde @serdarengin abimizden haber beklemekteyiz

hayırlı olsun ekrem hocam. güle güle kullan.

Hayırlı olsun,güle güle kullanın .Nasıl bir cihaz acaba video kalitesi vs

Hocam ürün daha elime geçmedi. Sanırım pazartesi elimde olur. O zaman bir video koyarım. Ama belirttiğim gibi ben 1080P yazısına binaen satın aldım. Bakalım nasıl çıkacak ?

Hayırlı olsun..

iyi çıkar inşaallah.güle güle kullanırsınız.

Ürün az önce elime geçti. Şarja koydum. Örnek videoları bu hafta sonuna kadar hazırlayıp paylaşırım.

Video yükleme 1 saat içinde hazır beyler. 3'er dakikalık kayıtlar yaptı kamera. Her kayıt ortalama 425 MB ile 450 MB arasında. Ben 32 GB class 10 micro sd kart kullandım. Şuan yükleme yapıyorum ama dosya boyutu yüzünden uzun sürüyor.

Video yukarıda belirttiğim gibi büyük boyutlu olduğu için Windows Movie Maker ile küçülttüm. O yüzden bir miktar görüntü kalitesi kaybı oldu. Orijinal boyutta sol alttaki tarih ve saat kısmı daha okunaklı ve nettir. Ben bu kamerayı tavsiye ediyorum. Güzel alet. Video kalitesi gayet iyi fiyatına göre.

Buarada gece çekimi yapmadım hiç. Mercek çevresinde ışıklandırma yok. Gece çekimi için çok elverişli olduğunu düşünmüyorum.

hayırlı olsun 480p olarak fena sayılmaz iş görür, 1080p kalitesi nasıl acaba onu merak ettim

Hocam bu 1080P çekim. 1080'de iki çekim var. Bu o modlardan biri. Diğer 1080P modunda üstte ve altta siyah şerit oluyor.

bu bildiğin 480p hocam, full hd olsa yanlarda şerit olmaz görüntü diktörtgen olur. yada siz boyutu küçülttüm dediniz o yüzden böyle olabilir ama orjinal kayıt da böyle ise ben olsam iade ederdim, sitede 1080p diyor ürün 480p bu bildiğin sahtekarlık oluyor.
Şimdi siteden tekrar baktım ürün 1080p full hd kayıt yapmıyor sanırım hocam, sadece 1080p görüntü çıkışı var tv ye bağlamak için. oda yine tv de 480 olarak gösterir.

Kamera işlerinden çok anlamasam da menüye göre 1080P kayıt yaptığını düşünüyorum.

Dosyalar

• IMG_20150410_122110.jpg
    IMG_20150410_122110.jpg
    1,4 MB · Okunma: 34
  • IMG_20150410_122120.jpg
    IMG_20150410_122120.jpg
    1.022 KB · Okunma: 35
  • IMG_20150410_122210.jpg
    IMG_20150410_122210.jpg
    1,1 MB · Okunma: 34
resimlere göre evet 1080p kayıt yapıyor. acaba kalitesi tam olarak nasıl şöyle 10 sn de olsa bi 1080p kayıt gösterme şansınız var mı acaba

konu dışı olacak ama bahsi geçen siteden yakın vakitte (link) link deki ürünü satın almıştım ürün 175 w yazıyordu siparişte ürün 1
hafta sonra 100 w olarak geldi o site taahüt ettiği ürünü göndermiyor müşteri yerse düşük kalitedeki malı iteliyor yemessede iade et bekleki o ürün gelsin adamın hevesini kırıyorlar

Beyler belirttiğim gibi ilk kameram. Bu konuda çok bir bilgim yok. Aslında benim bu ürünü almam da bir nevi kumardı. Ama memnunum. Kötü br ürün değil. Alınabilir. Gece çekimi yolun ışık durumuna göre iyi. Karanlık ortamda çekimi kötü. 100 TL verilir mi? Yani verilebilir.

merhaba..

araç kameraları hakkında bilgim yok. bir şeyi merak ettim. neden 3'er dakikalık çekiyor. yani süresiz çekimi engelleyen nedir bu cihazlarda? bir de o 3er dakikalık videolar daha sonra birleştirilebiliyor mu kesintisiz olarak..

son sorum da cihaz tam dolu şarj ile kaç dakika çekim yapabiliyor yoksa sürekli çakmak girişine bağlı mı çalışmak zorunda?

Back