plastik kısımda oluşan çizikler

selimhan26

Daimi Üye
Adı
mehmet uyar
Modeli
Renk
crono grisi
bizim dobloda torpdio ve kapı içlerinde plastik kısımda çizikler var ama çok derin değil. bu çiziklerin görünmemesi için ne yapabilirim. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

kapı için nikelajkı kapı eşikleri var onu takabilirsiniz.
yada ayakkabı boyası sürebilirsiniz.
çizilen plastiğ, eski haline getiremessiniz.

Eşikler derken sanırım burayı kast ettin bende bu nikelajlı koruma malzemesinden alacağımda tokatta yok. İnternetten bulmam lazım bildiginiz bir link varsa yollayın.
fcq8g.jpg

fcq8y.jpg

yakında dobloya özel krom aksesuar, fiber aksesuar ve yedek parça sitesi yapıyoruz.. oradan temin edebilirsiniz..

torpido parlatıcısıyla kendi rengine getirebilirsiniz ama çiziklere bi çözüm bulamazsınız ayakkabı boyasıyla boyasak bidaha solarmı

doblolarda o kapı eşikleri hep çiziliyor çünkü inen binen basıyor gerçi ben bastırmıyorum😀 d1 de ben oralara nikelaj bant yapıştırmıştım satarken ilk günkü gibiydi d3te orası desenli pek çizilmez ama bence basmamak en mantıklısı

nette görmüştüm solmuş plastikleri şu fön makinasının sanayi tipi ısıtıcıkar ile düzeltiyorlardı

adore plastik parlatıcı var kıvamı koyu süngere döküp uygulanıyor.hem kötü görüntüyü gideriyor hemde solmayı ve çizilmeyi engelliyor....7.5 tl. tavsiye ederim kendim kullanıyorum...aynı zamanda lastikleride parlatabilirsiniz.

doblolarda o kapı eşikleri hep çiziliyor çünkü inen binen basıyor gerçi ben bastırmıyorum😀 d1 de ben oralara nikelaj bant yapıştırmıştım satarken ilk günkü gibiydi d3te orası desenli pek çizilmez ama bence basmamak en mantıklısı

nette görmüştüm solmuş plastikleri şu fön makinasının sanayi tipi ısıtıcıkar ile düzeltiyorlardı

nikelaj bant derken nasıl bişey abi

nikelaj görünümlü bant berat onuda babam getirmişti güzel bişeydi hatta denemek için kapı kollarına falan yapıştırmıştık nasıl duruyor diye karşıdan falan orjinal krom gibi duruyor

bende öle bi bantla yapmıştım kapı kollarını

bu nikelajlı bandı nerden bulabiliriz ? Konuyla iliglendiğiniz için teşekkürler .konuyu ben açmıştım çok olmuştu .

Arkadaşlar nikelaj bantı güneş enerjisi montajı yapan mağazalarda bulabilirsin. Onlar bu bant ile yalıtım yapıyorlar...

Back