Plastidip

burgazzz39

Daimi Üye
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vvkq-qyY9aY&feature=related[/youtube]

Arkadaslar bu ne ayaktır ya bilenler bi paylassın bizle bakalm 🙂

harbi ne o ya 😀 güzel bişey

paylaşım için teşekkürler.
aracın orjinal boyasına zarar vermeden üzerine mat boyama yapıyolar. sonra istenildiğinde sökülebiliyor.

değişik bir şey...sanıyorum...vinil kaplamanın boya gibi püskürtme şeklinde uygulanmış hali.....paylaşım için teşekkür ederiz...

aynen öyle baki abi. mat folyo kaplama yapıyolar araçlara kağıt gibi bir maddeyle. bu da boya ile yapılanı.

paylaşım için teşekkürler.

aynen öyle baki abi. mat folyo kaplama yapıyolar araçlara kağıt gibi bir maddeyle. bu da boya ile yapılanı.

Bende öyle tahmin ettim acaba türkiyede uygulama yapılan yerler varmı. Kışa girmeden belden aşağı yaptıracan yazın söküp alıcan vallahi süper olur tabii fiyatı da önemli

valla süper olur.

paylaşım için teşekkürler

Ben Plastidip'in web sayfasına baktım. Diğer renklerin yanında şeffaf olanı da var. AKlıma kapı eşiklerine sıkmak geldi. Herkes şikayet ediyor ya plastiğe çok kötü basılıyor diye. Bu da bir nevi koruma filmi işi görür heralde. Eskidi mi sök at, yenisini sık. Fiyatı biraz tuzlu 58 TL filandı.

paylaşım için teşekkürler.samsunda bir tane spor arabasına yapmışlardı.araba çok mat duruyor ya.

Ben Plastidip'in web sayfasına baktım. Diğer renklerin yanında şeffaf olanı da var. AKlıma kapı eşiklerine sıkmak geldi. Herkes şikayet ediyor ya plastiğe çok kötü basılıyor diye. Bu da bir nevi koruma filmi işi görür heralde. Eskidi mi sök at, yenisini sık. Fiyatı biraz tuzlu 58 TL filandı.

mantıklı *tup*. fakat sadece boyasını korumuş oluruz. çizilmelere angel olamayız.

paylaşım için teşekkürler...

Back