Plakayla ilgili

AbdullahAltınn

Daimi Üye
Doblo
Adı
Abdullah
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2008
Renk
Bulut Beyazı
Selamın aleyküm bende hemen hemen 2017 den bu yana kullandığım plaka var ama app değil yazıları kalın fontlu cemiyetin basıp verdiği plaka hologramları vs var buda yasakmış 4 bin cezası varmış şimidi ben mevcut plakalarımı basmaları için notere gidip ne demeliyim siz ne yaptınız
App deyip yeni plaka çıkarttırırlarsa ne yapacağım

1000439643.webp

Hocam benim araç 2022 Doblo fabrika çıkarken plakalı bir şekilde verdi ben memur beylere sordum anladığım ve sorduğum kadarıyla kalın yazıya birşey demeyip hologram ve eksik amplemleri olan söforler cemiyetinden alinmamis plakalara işlem yapacaklarini söylediler. Tabi bu durum yaşadığım şehir Konya için söylüyorum. Çünkü plaka basım yerinde hala kalın yazı 200 TL farkla basılmaya devam ediyor

Polislerin birşey dememesi olayı Bursada da varmı böyle birşey duyan oldu mu

Son düzenleme:
Hocam benim araç 2022 Doblo fabrika çıkarken plakalı bir şekilde verdi ben memur beylere sordum anladığım ve sorduğum kadarıyla kalın yazıya birşey demeyip hologram ve eksik amplemleri olan söforler cemiyetinden alinmamis plakalara işlem yapacaklarini söylediler. Tabi bu durum yaşadığım şehir Konya için söylüyorum. Çünkü plaka basım yerinde hala kalın yazı 200 TL farkla basılmaya devam ediyor
Koyuncu oto mu

Selamlar ,Benim hanımın Palio nün plaka konusunda tereddüt um var. App gibi duruyor. Şoförler odası mührü var. Ne dersiniz yenileyim mi acaba?

Dosyalar

• IMG_20251214_183511.webp
    IMG_20251214_183511.webp
    136,2 KB · Okunma: 6
Selamlar ,Benim hanımın Palio nün plaka konusunda tereddüt um var. App gibi duruyor. Şoförler odası mührü var. Ne dersiniz yenileyim mi acaba?
Yeni açıklama yapıldı eğer mühür, hologram vs herşey tutuyor şoförler odasından alındığına eminseniz problem olmuyor, kalın yazı puntosu ile yazılan plakaya çok birşey demiyorlar, Konya'da bu konu hakkında çok soru olduğu için emniyet sağolsun stand gibi bir uygulama yaptı tüm araç sahipleri gidip kontrol ettiriyor ve olumlu olumsuz direk konuyu anlatiyorlar

Back