plakalik lambasi

Olcy5115

Aktif Üye
Adı
Olcay
Kan Grubu
0 +
Meslek
Makine teknikeri
Araç Yılı
2014
Renk
ßEYAZ
abiler kardesler selamun aleykum acil destek lazim bana. dun adanadan 4 adet beyaz ledli ic aydinlatma icin lamba aldim. onön aydinlatma cok super oldu tam istedigin gibi. ama orta tepe aydinlatmasi lambasini soktugumde aldigim lambadan daha uzundu bende uclarini bukerek lambanin seviyesine getirdim taktim calisti. fakat kapiyi acinca cok guzel yaniyor kapatinca lamba hafif yanik kalıyor. bunu gidermek icin ne yapmam lazim bu lambayi plakaliga taksam olurmu ? ariza lambasi yakarmi size zahmet bilgili abiler yardimci olabilirmi.

Led olduğu için düşük voltajda da yanar lede direnç bağlarsanız sorun ortadan kalkar

Led olduğu için düşük voltajda da yanar lede direnç bağlarsanız sorun ortadan kalkar
tesekkur ederim bu tarz seyleri kendim yaparim da bu direnc isini kendim yapabilirmiyim elektrikci sart mi

Arabanın içine arkaya led yaptırmayı düşünüyorum elektriği nereden alabilirim.

Arabanın içine arkaya led yaptırmayı düşünüyorum elektriği nereden alabilirim.
bagajda normal aydinlatma var ordan cekebilirsin veya orta aydinlatmadan alabilirsin kapiyi acinca yanar lambalarin

Bagaj lambasından almak en mantıklısı

Selamun aleykum herkese aracımın plakalık lambasına photon t10 LED taktım çok güzel oldu fakat arıza ışığı yanıyor bu ışık beni rahatsız ediyo bunu söndürmek için bazı modüller var çok ısınıyormuş korktum takmaya kablolari sıyırmak ta istemiyorum açıkçası varmıdır bunun başka yolu yoksa mecbur ışığa katlanıcakmıyız

Back