plaka yazıları hakkında..

FireFrost

Aktif Üye
yaklaşık 6 ay önce plaka yazılarını özenerek daha güzel gözükmesi için kalemle kalınlastırmıştım fakat 2 ay önce bu plaka kaplama ile kalınlaştırma olayını gördüm bi abimin yardımıyla benim işçiliğin üzerine yaptırdık. ama 1 ay gitti gitmedi sökülmeye basladı 2 3 harf kaldı. ben bu kalemle boyadığım yerleri silip (plaka yazılarına zarar vermeden) tekrar kaplama yaptıracağım kolay yoldan nasıl silebilirim boyanan yerleri?

önce aseton deneyebilirsin eğer çıkarmazsa tiner dene ama bu ikisinide kullanırken sakın bastırma olan yazıyıda silebilir 🙂

tinerden korkuyorum sürmem ama asetonu bilmiyorum. plaka kenarlarını silerken tinerle bastırmadan bile silmişti aseton da öyle mi olur acaba? başka fikri olan var mı?

aseton tinere göre biraz daha zor çıkarır tiner kadar tahriş etmez.

aseton çok rahat siler biz plakalardaki harfler silinmişti hafiften aseton ile komple temizleyip tekrar boyadık

reklamcılarda plakanızı yazdırın plakayı güzelce temizleyip ısıtarak yapıştırın.ömürlük olur Allah ın izniyle.10 tl ye yazdırmıştım ben.amcamın aracı bendeydi doblomu almadan.onun plakasına uygulamıştım.benimki gitmedi daha.öyle bir sıkıntı olursa dobloma da uygulayacam.

acıkcası kendi boyasını silme taraftarı değilim. sadece kaplamadan önceki kalem boyasını silip yapıştıttırcam. yardım için teşekkürler

app plaka çok tatlı duruyor ama bildiğim kadarı ile muaynede sorun oluyor birde ceza yazabiliyorlar

evet o işe bulasmak istemedim çünkü bu işi yaptıktan sonra araca yapıştıracağım. app den farkı yok zaten 🙂

merak ettim nasıl birşey ki o? foto falan var mı?

benim doblodaki bunun düz siyahı ama bu da güzel 🙂
1004544q.jpg

big_127320708ojp.jpg

peki bu kaplama zamanla yıkanınca falan çıkmz mı? düz siyah olması daha güzel

peki bu kaplama zamanla yıkanınca falan çıkmz mı? düz siyah olması daha güzel

valla oğuz abi benimkilerin altında siyah kalem çalışması olduğundan 2 ay sonra uçlarından kalkmaya basladı çıkarttım hepsini ama benimkileri yaptıran abinin de lineası var onunkiler nazar değmesin sapasağlam 🙂 bnde kalem izlerini temizleyip kendi app mi yapcam inş. 🙂

çıkmazsa iyi olabilir

Back