DobLoCu_HuSo
Azimli Üye
PLAKA LAMBASINI NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM ? NEREDEN ÇIKARIP TAKMAM GEREKİR?
Sevgili arkadaşım evvela hoşgeldin ....Lütfen mesajlarımızı ufak harflerle yazalım....Bu konu hakkında forumda açıklama var olması lazım ilgili bölüme bakarsan bulacaksın.....Yinede ben sana yanılmıyorsam ekrem kardeşin bilgisinden aktarayım...Lambayı sağa veya sola kaydırıp aşağı çektiriyorsun demişti ilgiliDobLoCu_HuSo tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
Sevgili arkadaşım evvela hoşgeldin ....Lütfen mesajlarımızı ufak harflerle yazalım....Bu konu hakkında forumda açıklama var olması lazım ilgili bölüme bakarsan bulacaksın.....Yinede ben sana yanılmıyorsam ekrem kardeşin bilgisinden aktarayım...Lambayı sağa veya sola kaydırıp aşağı çektiriyorsun demişti ilgiliDobLoCu_HuSo tarafından yazılan metin:
foruma bakarsan doğru yanıta ulaşırsın......
Eeeeeee yazdık ya yukarıya.....sende kafamı buluyon bizle....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
bizimde arka plakanın lambaları yanmıyo değiştirmesi kolaymı?? 🙂
ben o sözü 4 gün önce yazmıştım o zman kimse bişey yazmamıştı 🙂bakiergul tarafından yazılan metin:
Eeeeeee yazdık ya yukarıya.....sende kafamı buluyon bizle....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
vallahamıııııııcAn 3436 tarafından yazılan metin:
ben o sözü 4 gün önce yazmıştım o zman kimse bişey yazmamıştı 🙂bakiergul tarafından yazılan metin:
herşey ortadabakiergul tarafından yazılan metin:
tamam pardon ne kızıyorsun ki parmak kadar çocuğa...*pray**pray**pray*cAn 3436 tarafından yazılan metin:
herşey ortadabakiergul tarafından yazılan metin:
eyvallah kardeşim.....yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
sana kızmak mümkünmü abi 🙂
Kardeşim hangi kontrol kalemi ile bakıyorsun bildiğimiz kontrol kalemleri AC voltajları gösterir...Senin aracın DC volt ile çalışır...Onun için 12 volt kontrol kalemi ile şaseleyerek bakman gerekir.....Ayrıca yanılmıyorsam park aydınlatmanın sigortası atmış .....Sol kapının yanidireksiyonun sol altında çekerek açılan sigorta panosu var .....kapakta ise sigortaların nereye ait olduğu ve değerleri yazıyor....Oradan kendin bulup değiştirebilirsin ...kolay gelsin....DobLoCu_HuSo tarafından yazılan metin:
of ya şimdide taktığımda yanmıyor kontrol kalemi ile baktım elektrik yok ..galiba sigorta attı çünkü içerideki cam açıp kapatma yerlerindeki ışıklarda yanmıyor bi elektrikçiye göstermek gerek galiba .. ?
Gülüm açıkladım ya park lambası olması lazım....zaten üzerinden bakınca fiziki olarak kopuk olan belli olur olmasada kapakta park light diye yazabilir.....DobLoCu_HuSo tarafından yazılan metin:
ne yazar üzerinde onların nerden bilebilirim acaba lplaka lambasının olduqunu ?
of ya şimdide taktığımda yanmıyor kontrol kalemi ile baktım elektrik yok ..galiba sigorta attı çünkü içerideki cam açıp kapatma yerlerindeki ışıklarda yanmıyor bi elektrikçiye göstermek gerek galiba .. ?