plaka ışıklandırmasına beyaz ampul

yusuf18

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar arnızda daha yeniyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın.arkadışımda 2011 model 1.3 doblo var.plaka ışıklandırmasına beyaz ampul takmak istiyor fakat arıza lambası yakacağından korkuyor. sizce arıza lambası yakar mı ? takmaksı sorun olur mu ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

deneyeceksin kardeş.. bende de 2006 1.3 var mavi park lambası yaptım. ilk taktığımda arıza verdi başka bir çeşdi daha var onu taktım arıza vermedi..yani deneyerek tak kafan rahat olsun..çok hoş oluyor güzel bir uygulama

yusuf18 tarafından yazılan metin:
merhaba arkadaşlar arnızda daha yeniyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın.arkadışımda 2011 model 1.3 doblo var.plaka ışıklandırmasına beyaz ampul takmak istiyor fakat arıza lambası yakacağından korkuyor. sizce arıza lambası yakar mı ? takmaksı sorun olur mu ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Arıza lambası yakmayan 5w mekik ampul alıcaksın yanmaz ama 3-5 lira olanlarda olur yalnız onlara dipsiz ampul baglayarak arıza ısıgı gideriliyor ben şahsen öyle yaptım.

Sevgili kardeşim ....malisef benim aracımda takınca arıza lambası yaktı.......ancak dipsiz mavi ampuller var ben onlardan taktım....sorun yok dipsiz mavi ampuller yanınca beyaza yakın ışık veriyor......Beyaz letlli dipsiz ampuller arıza lambası yakıyor..................

bakiergul tarafından yazılan metin:
Sevgili kardeşim ....malisef benim aracımda takınca arıza lambası yaktı.......ancak dipsiz mavi ampuller var ben onlardan taktım....sorun yok dipsiz mavi ampuller yanınca beyaza yakın ışık veriyor......Beyaz letlli dipsiz ampuller arıza lambası yakıyor..................

Bendede D3 Kasa var ben yaptım arıza ısıgı yanmıyor. Aşağıdaki resim gibi olucak bağlantı bak ozaman arıza ısıgı yanıyormu 🙂 Normal mekik ampulleri takın her birinin arasına dipsiz ampul yerleştirin tamamdır 🙂

ariza-lambasi.jpg

d2 lerde plaka orjinal plaka lambaları epey aydınlatıyor.led veya beyaz ampül aynı şiddete ışık veriyormu.

geremy tarafından yazılan metin:
d2 lerde plaka orjinal plaka lambaları epey aydınlatıyor.led veya beyaz ampül aynı şiddete ışık veriyormu.

Beyaz ampulu bilmem ama resimde gösterdiğim tarz LED ler çok güzel. Piyasada 10 ila 20 arasi fiyatta.

59376_438163793163_665533163_5089166_4873873_n.jpg

cetin tarafından yazılan metin:

Beyaz ampulu bilmem ama resimde gösterdiğim tarz LED ler çok güzel. Piyasada 10 ila 20 arasi fiyatta.

59376_438163793163_665533163_5089166_4873873_n.jpg

oooo gerçekten güzelmiş.....geçen gün bizim plaka lambalarının 1 i yanmıyodu bi tıklattım yanmaya başladı 😀 😀 😀

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
oooo gerçekten güzelmiş.....geçen gün bizim plaka lambalarının 1 i yanmıyodu bi tıklattım yanmaya başladı 😀 😀 😀

Klasik Türk usulü. Çalışmayan telefona televizyona ve bilumum cihaz vurmak sureti ile kesin çözüm. 😀

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:

Klasik Türk usulü. Çalışmayan telefona televizyona ve bilumum cihaz vurmak sureti ile kesin çözüm. 😀
aynen 😀 😀 😀

arkadaşlar çok sağolun. aksesuarcıdan kendim alıp takacağım. bakalım. sonucu buraya yazarım belli mi olur belki arıza lambası yakmaz.

cetin tarafından yazılan metin:

Bendede D3 Kasa var ben yaptım arıza ısıgı yanmıyor. Aşağıdaki resim gibi olucak bağlantı bak ozaman arıza ısıgı yanıyormu 🙂 Normal mekik ampulleri takın her birinin arasına dipsiz ampul yerleştirin tamamdır 🙂

ariza-lambasi.jpg

Gerek yok ki kardeşim sen normal dipsiz ampulü diren. olarak kullanmışsın......Ve ampulü içeride bırakmışsın risk taşıyan bir çalışma.....orjinal soketlerine tak mavi dipsiz ampulü bitsin....

Mustafacım çok az minimize bir aydınlatma azlması oluyor ama keyfe keder ....ama çok hoş duruyor....

ben bizim d1 de denedim mavi dipsiz ampulleri taktım güzel oldu parklarda mavi birbiriyle uyumlu oldu.

Mustafacım çok az minimize bir aydınlatma azlması oluyor ama keyfe keder ....ama çok hoş duruyor....

normalde ayndan bakınca plaka lambalarının yeri aydınlatığını görüyorum hoşuma gidiyor.
eğer ledlerde aynısı varsa güzel olur.

Back