Plaka boyama

artık boya işi bitti plastik etiketle halldiyorlar
ama güzel olmuş eline sağlık.

eline sağlık çok güzel olmuş kenarlarını beyaz yaparsan dahada yakışıklı durur boya işi bitmez kendi yapmanın zevki bambaşkadır bende kendim yaptım

Uploaded with

Uploaded with

Temiz çalışmıssın eline sağlık...........

plakanın çevredeki siyah yer tinerle çıkarmı

selülosiz tinerle ova ova çıkıyo sentetik çıkarmıyor

Buda benim plaka. Siyah çerçevenin boyasını inanmayacaksınız ama asetonla söktüm. Asetonu plakaya döktüm biraz bekledim. Sonra pamukla tırnağımı bastırarak çıkardım boyayı. Ama aseton renkli olduğu için plakada asetonun rengi kaldı. Harfleride baskı devre kalemi ile boyadım herhangi bir sıkıntı yaratmadı.

Güzel olmuş çerçeveyi siyah yapmasaydın daha iyi olabilirdi ama senin zevkin güzel 🙂 Bende tinerle kenarları çıkarıp kalınlaştırdım kendim 🙂

güzel olmuş baskı devre kaleminin boyası kalmaz mı o kalemi nereden bulabilirim

mustafa güzel olmuş plakan

baskı devre kalemi nedir

Baskı devre kalemi her yerde bulabilirsiniz tinerle bile zor cıkan bir maddesi vardır.Eğer plaka boyayacaksanız ucunu kalın alın diğerleri cok ince sonucta baskı devre yapmakta kullanıyor kalın isteyiniz alacağınız yerden.

mustafa güzel olmuş plakan

baskı devre kalemi nedir
Tahsin abim söylemiş baskı devre kaleminin ne olduğunu ama ben yinede söyleyeyim. Baskı devre kalemi elektronik devre kartlarının bakır yollarını çizmek için kullanılan bi kalemdir abi. Geçen sene elektronik dersinde elektronik kartlarının yollarını çizdikten sonra o kartı asite atıyorduk. Asitte bile boyası akmıyor bu kalemlerin o derece dayanıklı yani. İsterseniz elektronikçilerden alabilirsiniz Oğuz abim saygılar... 🙂

güzel olmuş baskı devre kaleminin boyası kalmaz mı o kalemi nereden bulabilirim
kardeşim boyası kalmaz mı ? demişsinde anlayamadım. Ayrıca bu kalemleri elektronik malzeme satan yerlerden alabilirsin 🙂

plakayı boyadın ya plakanın boyasından bahsetmiştim

Back