plaka ampulü tavsiye

FireFrost

Aktif Üye
d2 safeline plaka ampulünü beyaz ve park ampulünü turuncu olarak değiştircem. plaka ampulü bizim arabalara ne tip oluyor? t10 dipsiz olur diye düşünüyorum. bmw tarzı beyaz renk aşırı ışık vermeyen fakat plakayı da tam aydınlatan sizin önerilerinizi bekliyorum.

led tipi olanlar çok güzel duruyor

plaka ampulu de t10 yalnız dikkat et led takarken arıza lambası yakıyor alırken canbus lu olmasına dikkat et (link) ben plakaya bunları kullanıyorum ışığı gayet yeterli

plaka ampulu de t10 yalnız dikkat et led takarken arıza lambası yakıyor alırken canbus lu olmasına dikkat et (link) ben plakaya bunları kullanıyorum ışığı gayet yeterli

tavsiye için teşekkürler. kendi ampulunden az değildir herhalde fiyatıda uygun. acaba bundan turuncu renk bildiğiniz varmı ön parklar için ? led almamın sebebi güçlü olması 😉

ışıgın gücündem endişen olmasın kendi ampulunden daha iyi aydınlatıyor turuncu led bende hiç görmedim ama standart osramın turuncu boyalı ampulleri var

Arka plaka lambaları nasıl sökülüyor bende takıcam ama ucu nasıl nasıl sökülüyor bilmiyorum. Benm doblonun park ve tavan ampulleri led ve arıza ışığı yakmadı ikiside 5 tl idi 🙂

Arka plaka lambaları nasıl sökülüyor bende takıcam ama ucu nasıl nasıl sökülüyor bilmiyorum. Benm doblonun park ve tavan ampulleri led ve arıza ışığı yakmadı ikiside 5 tl idi 🙂
arka pandinzotu söküp çıkar diğer türlü tırnakları kırabilirsin

nereden aldiniz acaba siteden ise link verebilirsen iyi olur. on parklarin isik siddeti iyimi hangirenk acaba
. birde sizin aracta yol bilgisayari olmadigindan ariza vermiyor olabilir sanirim.

Sanayiden aldımıştım.Şiddeti iyi bence beyaz renk ve sanırım led olduğu için uzaktan kumandayla kapıları açtığımda otomatik olarak parklarda yanıyor hoşuma gitti böyle olması 🙂 Alırken bende sordum arıza ışığı yakarmı diye kesinlikle yakmaz demişti eleman aracımda yol bilgisayarı var ama sizinki 2012 model olduğu için kesin bir şey söyleyemem.

Sanayiden aldımıştım.Şiddeti iyi bence beyaz renk ve sanırım led olduğu için uzaktan kumandayla kapıları açtığımda otomatik olarak parklarda yanıyor hoşuma gitti böyle olması 🙂 Alırken bende sordum arıza ışığı yakarmı diye kesinlikle yakmaz demişti eleman aracımda yol bilgisayarı var ama sizinki 2012 model olduğu için kesin bir şey söyleyemem.
otomatik parklari yakmasi bencede cok guzel bir olay. acaba nasil yapiyor bunu ? sonucta kontagi acmayinca farlar bile yanmiyor ?

Tam bir fikrim yok ama kapıları açtığımda elektrik gidiyo o da o yüzden yanıyor olabilir ama dediğim gibi tam bilmiyorum

Tam bir fikrim yok ama kapıları açtığımda elektrik gidiyo o da o yüzden yanıyor olabilir ama dediğim gibi tam bilmiyorum
dostum vaktin olunca bi fotosunu ampulun cekip koyarsan cok makbule gecer 🙂

Bugün araba babamda yarın çekerim 🙂 Tabi yüklemesi biraz sorun 🙂

hızlıesim.com dan forumları seçin.aşağıdaki resim işaretine tıklayın.adresi kopyalayıp yapıştırın resminiz yüklenir.

6R6zaW.jpg
jJY7OL.jpg
Far biraz puslu belli oluyor sanırım. Mehmet abi Teşekkürler 🙂

Samed guzel farlari ya degistir yada temizlet icleri kararmis farin performanssina etki eder

Far biraz puslu belli oluyor sanırım. Mehmet abi Teşekkürler 🙂
akşam akşam uğraştırdım resimler için teşekkürler 🙂 ama şu parkların kendisi yanma olayı kafama takılmadı değil

2 ay önceye kadar linkteki park ampulü takılıydı. dün arabanın torpidosunda buldum acaba bunları plaka ışığına taksam çok mu sönük kalır? bir de bu plaka ampulünü nasıl cıkaracağım acaba zor mu?
2013627174229_ampul_12v_park_seti_beyaz_isik_mavi_kimhi_194_nb.png

(link)

Back