bende led tipi almak istiyorum ama arıza lambasından korkuyorum :/led tipi olanlar çok güzel duruyor
plaka ampulu de t10 yalnız dikkat et led takarken arıza lambası yakıyor alırken canbus lu olmasına dikkat et (link) ben plakaya bunları kullanıyorum ışığı gayet yeterli
arka pandinzotu söküp çıkar diğer türlü tırnakları kırabilirsinArka plaka lambaları nasıl sökülüyor bende takıcam ama ucu nasıl nasıl sökülüyor bilmiyorum. Benm doblonun park ve tavan ampulleri led ve arıza ışığı yakmadı ikiside 5 tl idi 🙂
nereden aldiniz acaba siteden ise link verebilirsen iyi olur. on parklarin isik siddeti iyimi hangirenk acabaArka plaka lambaları nasıl sökülüyor bende takıcam ama ucu nasıl nasıl sökülüyor bilmiyorum. Benm doblonun park ve tavan ampulleri led ve arıza ışığı yakmadı ikiside 5 tl idi 🙂
otomatik parklari yakmasi bencede cok guzel bir olay. acaba nasil yapiyor bunu ? sonucta kontagi acmayinca farlar bile yanmiyor ?Sanayiden aldımıştım.Şiddeti iyi bence beyaz renk ve sanırım led olduğu için uzaktan kumandayla kapıları açtığımda otomatik olarak parklarda yanıyor hoşuma gitti böyle olması 🙂 Alırken bende sordum arıza ışığı yakarmı diye kesinlikle yakmaz demişti eleman aracımda yol bilgisayarı var ama sizinki 2012 model olduğu için kesin bir şey söyleyemem.
dostum vaktin olunca bi fotosunu ampulun cekip koyarsan cok makbule gecer 🙂Tam bir fikrim yok ama kapıları açtığımda elektrik gidiyo o da o yüzden yanıyor olabilir ama dediğim gibi tam bilmiyorum
Bugün araba babamda yarın çekerim 🙂 Tabi yüklemesi biraz sorun 🙂
bana far filmi gibi geldi sanki abiSamed guzel farlari ya degistir yada temizlet icleri kararmis farin performanssina etki eder
akşam akşam uğraştırdım resimler için teşekkürler 🙂 ama şu parkların kendisi yanma olayı kafama takılmadı değilFar biraz puslu belli oluyor sanırım. Mehmet abi Teşekkürler 🙂