Pioneer DEH- X 2750 UI CD-MP3 Çalarlı USB Girişli Oto Teyp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EAB53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuan ses kalitesinden çok memnunum. Yarın 10 cm iki yollu hoparlörleri de taktık mı değmeyin keyfime 🙂

🙂 Kolon Vb. Seyler Varmı Sadece Teyp Mi

@ermangg

Hocam şuan sadece teyp. Yarın önlere twitterlı 2 hoparlör taktıracağım. Ben bas işini sevmiyorum. Yani seviyorum aslında ama koca kolonu arkada görmeyi sevmiyorum. Belki 2 kolonlu ek pandizot olabilir ilerleyen aylarda.

Hoparlor Takınca Ses Daha Cok Düzelir Cunku Arac Teyplerinde Genellikle Ses Yükseldikce Ses Dagılıyor Kolon Bunları Toplayabiliyor

@EAB53
Yazdıgın markaların arkasinda made in P.R.C yazar princess of china (made in china)'nın yeni serii malları 🙂

Arkadaşlar oto teyp deyince ilk akla pioneer geliyor eski kalitesi olmasada şu an alınabilecek en iyiler arasında geliyor. Alpine efsanedir gerçek bir alpin bulunabilirse pioneer felan yanına yaklaşamaz bence alpin teyp pioneer hoparlör kenwood anfi tam bir kombindir. Ama parada sınır yok diyorsanız en iyisi olsun diyorsanız gene alpin teyp geri kalanı BOSE yapın camları kırın

Parada sinir yoksa bunlar da tercih edilebilir ki siddetle tavsiyemdir.
Wibe, cerwinvega, rockford fosgate

Bugün pioneer hoparlörleri taktırdım. İyi oldular. Ses fark etti. Ama çok aşırı da değil. Gene de güzel.

Back