Performans hava filtresi 1.3 D1 Yardım

berkcannalcakan

Azimli Üye
Adı
Berk
Modeli
Merhaba aracim 2005 doblo 1.3 dizel şu hava filtrelerinden cikan ses cok hosuma gidiyor ozellikle 2000-2500 devirden sonra cikiyor ses..Fakat aracim dizel dizel araca acik hava filtresi olurmu olmazsa kapali hava filtrelerinden bu sesi alabilirmiyim?

olmaz diye bişey yok.olur illaki bi şekilde ama açık filtre diesel arabaya gelmez.başına iş alırsın.

Ben de öyle biliyorum. Açık hava filtresi onerilmiyo dizel motora. Onun yerine kutu içi performans filtreleri var. Gerçi esprisi ne bilmiyorum ama ondan takıyorlar.

BİLADER KULAKLARIN SES İSTİYORSA GİT EKSOZUNA DÜDÜK TAKDIR NE İSTİYORSUN CANIM DOBLONUN MOTORUNDAN YAZIK DEĞİLMİ KÖTÜ ÖRNEK OLMAYALIM TRAFİKTEKİLERİNE

@fingerbowl
Tamam dostum sinirlenmene ne gerek var altı üstü bilgi edinmek istedim

NE ALAKASI VAR GÜZEL KARDEŞİM SİNİRLENMEK DEĞİLDE DOBLOLARIMIZA BÖYLE ŞEYLER YAPILMASI YAKIŞI KALMIYOR 😎😎😎😎😎

hava filtresinden cok öten egzozlar var onlardan tercih edebilirsiniz. belli bir devirlerde ıslık cıkarıyolar vs.

@fingerbowl
zevkler ve renkler tartışılmaz levent abii 🙂)

@fingerbowl
senin yeşil ceylana denk geliyorum bakırköyde arkada stickerda aşınmalar var abi 😀

@fingerbowl
Hocam okudugum yorumlardan sonra orijinal filtreye devam kararı aldım 🙂 onun yerine silencerli ve sesi dolgun , tok olan bir egzos almaya karar verdim

YIKANMAKTAN BİRDE BİLİYORSUN ULTRA MEGA PAKET SONAX YAPTIRDIK YEŞİL CEYLANA ONDAN OLDU SERDAR LİDERİME SÖYLE YENİSİNİ HEDİYE ETSİN ARTIK TÜRKİYENİN EN FAZLA STİCKERLİ ARACI YEŞİL CEYLAN EEE O KADARDA AYRICALIĞI OLSUN DEMİ AMA KARDEŞİM 😎😎😎😎😎

Back