Perfobest performans ve yakıt tasarruf cihazı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asaglam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asaglam

Onursal Üye
Adı
Ahmet
Meslek
Makine Mühendisi
Modeli
Renk
Siyah
Deneyeniniz yada hakkında bilgi sahibi olanlar tartışmaya açıktır.

(link)

Ecufast tı yaptırmadan önçe ben araştırdım burada sanayıde buna benzer parça vardı 850 tl dediler benim kafama yatmadı. Sonunda Ecufast uygulattım Doblo ma

@m_ates27

abi yazılım benim dobloda da var fakat bundaki olay diğerlerinden farklı biraz araştır anlıyacan adamların merkezi konyada ben adamı aradım bide referansları çok sağlam.

Agam arabanda yazılım varsa bunu nediçin ekmi düşünün

@m_ates27

şöyle abi yazılım yanma veriminle bi alakası yok sadece püskürtme zamanlamasınla alakalı fakat bu ürün hidrokarbonların(dizel-benzin) kararlılıklarını arttırıyo ve yanma verimini arttırıyo.referanslardan deneyler sonucu emisyon değerlerine bi bakın.

ben bu tip cihazlara hiç güvenemiyorum nedense.

Ne yalan söyleyeyim bende güvenemiyorum yada bir yerden veriyorsa bir yerden alıyor gibi düşünüyorum

bağ bahçe işleri yapıyoruz. starex kamyonetimize taktırdık geçen sene. yazın sonunda pompa gitti. tavsiye etmem. araç az yaksın istiyosanız hızlanma ivmelerinizi azaltın yakıtınız düşecektir.

@Fethi KORKUT

taktırdığınız yakıt tasarruf cihazı marka nedir? perfobest mi?

Valla markasını adini sanını hatırlamıyorum. Ama sonuç olarak bize tasarruf ettirdiğini SANDİGİMİZ tutarın on katından fazlasını pompaya odetti. O bakımdan markasına modeline kanmayin boyle şeylerin.

Back